Spartan Napisano 6 Lipca 2018 #521028 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Cześć Nick: SpartanWiek: 16Doświadczenie (w byciu adminem): Dwa razy byłem adminem i szło mi całkiem nieźle .Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10Staż w CS-sie: zacząłem grać w CS 1.6 gry miałem 10 lat Steam / NonSteam : NonSteamDlaczego Ty: Często na Serwerze są cheaterzy a adminów niema Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Chodzę do 3 gimnazjum wiec muszę się trochę uczyć ale teraz są wakację więc często jestem na serwerzeKontakt: Skype , Steam i oczywiście Serwer Link do GameTracker'a - https://cache.gametracker.com/player/Spartan/80.72.43.106:27022/ HardeQ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 6 Lipca 2018 #521030 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Brak steam z miejsca eliminuje twoją kandydaturę, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modek Napisano 6 Lipca 2018 #521031 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Ni ma steama, nie ma admina. @HardeQ do Odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Lipca 2018 #521041 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Co tu dużo mówić. Nie spełniasz jednego z ważniejszych wymagań, nie masz steama. Dodatkowo szczerze mówiąc, nie jestem przekonany do Twojej znajomości amxx. Kup steam i wtedy mógłbym być za okresem próbnym, ale na tę chwilę jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Lipca 2018 #521046 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Niestety adminowanie na tej sieci bez steama jest praktycznie niemożliwe. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Lipca 2018 #521047 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi