ERJEDEN Napisano 8 Lipca 2018 #521307 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Witajcie. Mam pewien pomysł by urozmaicić trochę rozgrywkę na naszej sieci. Co Wy na to by zorganizować jakiś mini turniej między adminami a graczami bądź admini na adminów lub typowe mixy 5v5? Coraz mniej tego a sam nie pamiętam kiedy grałem typowego mixa, jakieś trzy lata temu jak mnie pamięć nie myli. Bez jakiś spin, złości i co najgorsze odpalonych po prostu czysty fun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Lipca 2018 #521308 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2018 Zorganizować turniej to nie problem - sam z @Marshallek robiliśmy - Wszystko pięknie ładnie, ale gracze nie są chętni. Przy propozycji jest "Fajnie by było", "Super pomysł, chętnie zagram!", a na końcu przychodzi 2-3 drużyny Tak jak zawsze byłem za turniejem tak teraz jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brain Napisano 9 Lipca 2018 #521323 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 (edytowane) @Rekuseq W waszym turnieju, o ile pamiętam, nie przewidzieliście żadnych nagród dla wygranych. Myślę, że w cs-owych turniejach jest to główny czynnik zachęcający do udziału. Nawet symboliczna nagroda w postaci vipa na wybranym serwerze zmotywowałaby większą ilość graczy. Niestety, ale tak wygląda podejście większości graczy. Wasz turniej był tylko dla graczy tej sieci, a mogłaby to być dobra promocja dla m-h i na pewno nie zabrakłoby graczy. Jestem za tym, żeby spróbować zorganizować taki turniej. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zebranie osób, które chciałyby zagrać, a następnie ustalić drużyny - wiadomo jak to jest z organizowaniem się graczy. Edytowane 9 Lipca 2018 przez Brain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 9 Lipca 2018 #521336 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 @Brain Były nagrody w postaci vipów/premium na serwerach. Niestety aquax i Malu nie dadzą nie wiadomo jakich nagród jak w turnieju są 4 drużyny. Jak pierwszy turniej jako tako wyszedł, tak na drugim graczy już nie było. Jasne spróbować można, jestem w stanie się zaangażować gdyż cfg dalej mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Lipca 2018 #521505 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Lipca 2018 Jestem na nie. Do takich turniejów jest mała liczba chętnych, gdyż większość z naszej sieci przestawiła się na mixy w cs:go. Jeżeli macie zapał to szukajcie ludzi, jednak nie wydaje mi się, że takowy turniej miałby kolejny raz wypalić. Pozdrawiam. Rekuseq, RYBSON, senor i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 11 Lipca 2018 #521543 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Zorganizujcie turniej w CS GO, a na pewno znajdzie się masa chętnych. Ja sam chętnie wezmę w takim turnieju udział, mimo iż grając ostatnio MMA chat spamował 4vs5 PDK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 11 Lipca 2018 #521626 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Wątpię, że kolejny taki turniej wypali. Chętnych do udziału w turnieju w 1.6 jest coraz mniej - teraz każdy raczej woli pograć w cs;go. Brak zainteresowania tematem ze strony autora - zamek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 11 Lipca 2018 #521627 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi