Skocz do zawartości

Admini vs Gracze / Mixy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Mam pewien pomysł by urozmaicić trochę rozgrywkę na naszej sieci.

Co Wy na to by zorganizować jakiś mini turniej między adminami a graczami bądź admini na adminów lub typowe mixy 5v5?

Coraz mniej tego a sam nie pamiętam kiedy grałem typowego mixa, jakieś trzy lata temu jak mnie pamięć nie myli.

Bez jakiś spin, złości i co najgorsze odpalonych po prostu czysty fun.

Zorganizować turniej to nie problem - sam z @Marshallek robiliśmy - Wszystko pięknie ładnie, ale gracze nie są chętni. Przy propozycji jest "Fajnie by było", "Super pomysł, chętnie zagram!", a na końcu przychodzi 2-3 drużyny :( 

Tak jak zawsze byłem za turniejem tak teraz jestem na nie. 

@Rekuseq W waszym turnieju, o ile pamiętam, nie przewidzieliście żadnych nagród dla wygranych. Myślę, że w cs-owych turniejach jest to główny czynnik zachęcający do udziału. Nawet symboliczna nagroda w postaci vipa na wybranym serwerze zmotywowałaby większą ilość graczy. Niestety, ale tak wygląda podejście większości graczy. Wasz turniej był tylko dla graczy tej sieci, a mogłaby to być dobra promocja dla m-h i na pewno nie zabrakłoby graczy. 

Jestem za tym, żeby spróbować zorganizować taki turniej. Najlepszym rozwiązaniem byłoby zebranie osób, które chciałyby zagrać, a następnie ustalić drużyny - wiadomo jak to jest z organizowaniem się graczy.

Edytowane przez Brain

@Brain Były nagrody w postaci vipów/premium na serwerach. 

Niestety aquax i Malu nie dadzą nie wiadomo jakich nagród jak w turnieju są 4 drużyny.

Jak pierwszy turniej jako tako wyszedł, tak na drugim graczy już nie było.

Jasne spróbować można, jestem w stanie się zaangażować gdyż cfg dalej mam.

• Opiekun Sieci

Jestem na nie.
Do takich turniejów jest mała liczba chętnych, gdyż większość z naszej sieci przestawiła się na mixy w cs:go.
Jeżeli macie zapał to szukajcie ludzi, jednak nie wydaje mi się, że takowy turniej miałby kolejny raz wypalić.
Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...