Skocz do zawartości

Wódz harde

Kamper9988

Rekomendowane odpowiedzi

Panie  główny  zrobiłeś  screeny jak ja  zaczynam  proponuje  nagrać jak wyzywają  od  rodziców   itd  jak  jesteś  taki  mądry  to powinieneś  zareagować  od  teraz  robie  scrreny  nie  jesteś  bezkarny  a  ja  mam  prawo się  bronić  zapamiętaj nikt  mi nie  będzie  ubliżał  .  masz  1  screena  jestem ciekawy jak  to  policjanci zinterpretują  itd  mam  prawo  się  bronić  a  tobie  grożą  konsekwencje  za  stalking w  moim kierunku

20180721180826_1.jpg

Godzinę temu, Kamper9988 napisał:

Panie  główny  zrobiłeś  screeny jak ja  zaczynam  proponuje  nagrać jak wyzywają  od  rodziców   itd  jak  jesteś  taki  mądry  to powinieneś  zareagować  od  teraz  robie  scrreny  nie  jesteś  bezkarny  a  ja  mam  prawo się  bronić  zapamiętaj nikt  mi nie  będzie  ubliżał  .  masz  1  screena  jestem ciekawy jak  to  policjanci zinterpretują  itd  mam  prawo  się  bronić  a  tobie  grożą  konsekwencje  za  stalking w  moim kierunku

20180721180826_1.jpg

Polecam dodać o której godzinie to było i ile mniej-więcej minut minęło od startu mapki z pewnością te Dwie rzeczy bardzo pomogą Osobie która będzie sprawdzać Logi!

Czym się policja ma zainteresować jak nie zostałeś obrażony przeze mnie w żadnym z możliwych przypadków? Skonkretyzuj mi dowody, wyproś w logach albo gdziekolwiek i zasugeruj mi w którym miejscu ci ubliżyłem?

"stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności)"

Jak wyżej, wskaż miejsce w którym jakkolwiek próbowałem ciebie nękać. 

Napisałem, że masz wykonywać cele mapy, a jak masz zamiar kampić to odpoczniesz od gry, upomniałem cię również za miny. Czy aby przypadkiem nie takie jest moje zadanie? Wcześniej upominał cię również inny admin, chyba moja dobra wola była w tym, że po prostu nie dostałeś bana za łamanie regulaminu.

Wypowiedzi GAMERA nie zauważyłem, niezależnie od sytuacji mam do tego pełne prawo. W innych przypadkach - sam zgłaszasz, że cię obrażają - odpowiadasz agresywnie - potem znów zgłaszasz, że jesteś nękany. Kij ma dwa końce?

Pozwoliłem sobie porobić screeny twoich wypowiedzi - widać na niż wynoszenie się, obrażanie i groźby. Załączam niżej.

https://www94.zippyshare.com/v/oceNK4H6/file.html

Myślę, że najbardziej karalne prawnie to są twoje groźby. Zauważ, że nie masz żadnego dowodu poświadczającego to, że obraziłem cię (bo takie coś nie wystąpiło), ja natomiast mam dowody na to, że się odgrażasz (karnie jest to nielegalne). Coś jeszcze?

Pozdrawiam ;)

@SUNN. wpadnij popatrzeć. Karuzela się kręci.

Ponadto przenoszę do działu skarg, ponieważ rozumiem, że to skarga.

@Kamper9988 oznaczam cię, bo zgaduję, że po przeniesieniu możesz mieć problem ze znalezieniem tematu.

//W grze ciągle piszę, że "szybko do mnie dojdą" i inne takie.

//+ Kolega całą nagonkę na mnie i groźby policją argumentuje tym, że ktoś tam-gdzieś tam go obrażał i jest święcie przekonany, że ja jestem odpowiedzialny za każdego gracza tego servera. Muszę to komentować?

Edytowane przez HardeQ

@Kamper9988 zacznijmy od tego że musisz się dostosować do wzoru skargi

Data zdarzenia:
Nick gracza:
Dowody:
Świadkowie:
Uzasadnienie: 

Następnie proponowałbym jakoś lepiej opisać problem, bo tak szczerze powiedziawszy to mało rozumiem. Skarga na Hardkaza to że jakiś klaun Cię obraził i uważasz to za stalking (?).

5 godzin temu, Kamper9988 napisał:

masz  1  screena  jestem ciekawy jak  to  policjanci zinterpretują  itd  mam  prawo  się  bronić  a  tobie  grożą  konsekwencje  za  stalking w  moim kierunku

Póki co nie mają czego interpretować, no chyba że samo znaczenie słowa "stalking", bo nie widzę tutaj nic co by nawiązywało do tego procederu.

Zapraszam do dostosowania się do wzoru skargi i wyjaśnienia o co tutaj chodzi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...