Kamper9988 Napisano 23 Lipca 2018 #522991 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Panie główny zrobiłeś screeny jak ja zaczynam proponuje nagrać jak wyzywają od rodziców itd jak jesteś taki mądry to powinieneś zareagować od teraz robie scrreny nie jesteś bezkarny a ja mam prawo się bronić zapamiętaj nikt mi nie będzie ubliżał . masz 1 screena jestem ciekawy jak to policjanci zinterpretują itd mam prawo się bronić a tobie grożą konsekwencje za stalking w moim kierunku ikz' i klqs dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mohamed Alli Napisano 23 Lipca 2018 #523007 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Godzinę temu, Kamper9988 napisał: Panie główny zrobiłeś screeny jak ja zaczynam proponuje nagrać jak wyzywają od rodziców itd jak jesteś taki mądry to powinieneś zareagować od teraz robie scrreny nie jesteś bezkarny a ja mam prawo się bronić zapamiętaj nikt mi nie będzie ubliżał . masz 1 screena jestem ciekawy jak to policjanci zinterpretują itd mam prawo się bronić a tobie grożą konsekwencje za stalking w moim kierunku Polecam dodać o której godzinie to było i ile mniej-więcej minut minęło od startu mapki z pewnością te Dwie rzeczy bardzo pomogą Osobie która będzie sprawdzać Logi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Lipca 2018 #523008 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Czym się policja ma zainteresować jak nie zostałeś obrażony przeze mnie w żadnym z możliwych przypadków? Skonkretyzuj mi dowody, wyproś w logach albo gdziekolwiek i zasugeruj mi w którym miejscu ci ubliżyłem? "stalking (zdefiniowany jako uporczywe nękanie powodujące uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotne naruszenie prywatności)" Jak wyżej, wskaż miejsce w którym jakkolwiek próbowałem ciebie nękać. Napisałem, że masz wykonywać cele mapy, a jak masz zamiar kampić to odpoczniesz od gry, upomniałem cię również za miny. Czy aby przypadkiem nie takie jest moje zadanie? Wcześniej upominał cię również inny admin, chyba moja dobra wola była w tym, że po prostu nie dostałeś bana za łamanie regulaminu. Wypowiedzi GAMERA nie zauważyłem, niezależnie od sytuacji mam do tego pełne prawo. W innych przypadkach - sam zgłaszasz, że cię obrażają - odpowiadasz agresywnie - potem znów zgłaszasz, że jesteś nękany. Kij ma dwa końce? Pozwoliłem sobie porobić screeny twoich wypowiedzi - widać na niż wynoszenie się, obrażanie i groźby. Załączam niżej. https://www94.zippyshare.com/v/oceNK4H6/file.html Myślę, że najbardziej karalne prawnie to są twoje groźby. Zauważ, że nie masz żadnego dowodu poświadczającego to, że obraziłem cię (bo takie coś nie wystąpiło), ja natomiast mam dowody na to, że się odgrażasz (karnie jest to nielegalne). Coś jeszcze? Pozdrawiam @SUNN. wpadnij popatrzeć. Karuzela się kręci. Ponadto przenoszę do działu skarg, ponieważ rozumiem, że to skarga. @Kamper9988 oznaczam cię, bo zgaduję, że po przeniesieniu możesz mieć problem ze znalezieniem tematu. //W grze ciągle piszę, że "szybko do mnie dojdą" i inne takie. //+ Kolega całą nagonkę na mnie i groźby policją argumentuje tym, że ktoś tam-gdzieś tam go obrażał i jest święcie przekonany, że ja jestem odpowiedzialny za każdego gracza tego servera. Muszę to komentować? Edytowane 23 Lipca 2018 przez HardeQ Mohamed Alli, ikz' i elo elo 350 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 23 Lipca 2018 #523031 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 @Kamper9988 zacznijmy od tego że musisz się dostosować do wzoru skargi Data zdarzenia: Nick gracza: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Następnie proponowałbym jakoś lepiej opisać problem, bo tak szczerze powiedziawszy to mało rozumiem. Skarga na Hardkaza to że jakiś klaun Cię obraził i uważasz to za stalking (?). 5 godzin temu, Kamper9988 napisał: masz 1 screena jestem ciekawy jak to policjanci zinterpretują itd mam prawo się bronić a tobie grożą konsekwencje za stalking w moim kierunku Póki co nie mają czego interpretować, no chyba że samo znaczenie słowa "stalking", bo nie widzę tutaj nic co by nawiązywało do tego procederu. Zapraszam do dostosowania się do wzoru skargi i wyjaśnienia o co tutaj chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi