Lkks Napisano 23 Lipca 2018 #523018 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Witam ! Dzisiaj dostałem aktywnego bana, ponieważ na jednym ze serwerów cs:go mod dostałem bana już sam nie pamiętam za co. Bana tego dostałem z rok temu jak nie więcej. Wczoraj zacząłem z kolegami odnowa grać na jednym z serwerów cs:go mod dostałem bana choć nic nie zrobiłem.Powód bana brzmi " AB " . Chciałbym prosić o unbana , bo fajnie mi się gra na tym serwerze , świetnie bawimy się z kolegami a nawet chciałem zakupić vip'a w sklepie sms. NICK W GRZE : Lkks SERWER NA KTÓRYM DOSTAŁEM BANA : VIP CS:GO #2 v5 STEAM ID : STEAM_2 : 0 : 1276640373 MOJE IP : 83.26.115.49 MAPA NA KTÓREJ WTEDY GRAŁEM : css_inferno GODZINA : ZBYTNIO NIE PAMIĘTAM GODZINY ALE BYŁA TO OKOŁO 14 30 DATA: 23.07.2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 23 Lipca 2018 #523027 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 dlaczego kłamiesz że zacząłeś wczoraj grać jak ssy masz z 21.07 Trzeba było wstawić a nie na ab się pchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lkks Napisano 23 Lipca 2018 Autor #523028 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Sorry z datą to był mój błąd. ale co do AB kolega mi mówił że to aktywny ban i jakąś historyjkę mówił że niby kiedyś dostałem bana i teraz znowu. Widzę na twoim screenie że trzeba wysłać sc to już to wykonam. Po prostu nie wiedziałem do końca co oznacza AB. Przepraszam za mój błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 24 Lipca 2018 #523059 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi