elo elo 350 Napisano 23 Lipca 2018 #523034 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 (edytowane) Witam, przychodzę z propozycją dla wszystkich codów na których można użyć komendy /ks ( killstreak) mianowicie, jeżeli używamy cara, albo dropa to przylatują nam "paczki", które nasi sojusznicy/przeciwnicy mogą łatwo zabrać. Pomyślałem nad zrobieniem jakiegoś pluginu, który zablokuje dostęp innych graczy do owych ks. ( piszę na szybko więc sory za błędy :P). Chyba większość graczy się denerwuje jak ktoś im pod biera owe ks'y ( @Nodi ) zapraszam do dyskusji. Edit1 @Superman dzięki późno jest xd Edytowane 23 Lipca 2018 przez Elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Superman Napisano 23 Lipca 2018 #523037 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 w sumie dobrze ze ktos nie mysli i ks wali na przypal i inni to zbierają wyruwnuje się wtedy szanse miedzy 250 lvl a 30 np jak taki z 250 wezmie np z ks Sg to padnie każdy z lvl ponizej 100 lvl a wiec polowa druzyny wiec mapa potrwa nie 15 minut czy 10 a 2 bo do nuka wystarcza mu 2 Sg na mapie pogmatwane ale ma sens. elo elo 350, Nodi i klqs dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 24 Lipca 2018 #523044 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Szczerze to ja sam daje graczą te skrzynki chodźby żeby mój team miał jakieś bonusy czasami wole zabić gracza jak zbierać to celowo puszczam na swoim respie. elo elo 350 i Superman dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Lipca 2018 #523073 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 W sumie walka o paczki to też forma rywalizacji, dla mnie bez sensu, część graczy ich w ogóle nie zbiera i będą sobie leżeć. Z miejsca odrzucam pomysł. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Lipca 2018 #523074 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi