kG. Napisano 21 Sierpnia 2018 #526142 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 Wypadałoby zmienić rs'y na nowe :D Bo ciągle są te same :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 21 Sierpnia 2018 #526230 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2018 @kG. ten svip to mozna kupuic lepsze losowanie vipa na mapke kG. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor #526367 Administrator Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 W dniu 21.08.2018 o 12:05, Shaquille* napisał: Propozycja : 1.Zmiana statusu rodzaju skinów ponieważ nie które skiny są niedoceniane tak jak np: Ak-wasteland rebel lub Jaguar (model cs go) -a takie skiny jak Ak-Skull lub Empress tak średnio się podobają 2.Dodanie nowych skinów -Mam na myśli że jak będzie reset servera to nie żeby aby resetowało statystyki tylko też aby skiny zostawały troszkę zmieniane (chodzi mi o dodawanie bądź usuwanie starych a dodawanie nowych ) np: Ak-aquamarine revenge z góry dzięki Przecież to jest oczywiste xD Nie zauważyłeś tego prędzej? W dniu 21.08.2018 o 12:10, kG. napisał: Wypadałoby zmienić rs'y na nowe Bo ciągle są te same Są Jestem w trackie "psucia" serwera więc na razie nie pogracie. Reset zrobiony dziś będzie. Co do tych nagród pomyślę co by wymyślić. Zależy też jak się z tym wyrobię. Zameczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 23 Sierpnia 2018 Autor #526368 Administrator Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi