Opiekun Sieci Born Napisano 4 Sierpnia 2018 #524138 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: napis/graffiti Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): - Kolorystyka: czerń i biel Rozmiar: taki jak na forum Napis: B2K lub BORN2KILL. Inne uwagi: Napis biały, tło w barwie czerni, liczę na kreatywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 4 Sierpnia 2018 #524152 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 (edytowane) @BORN2KILL. aaa myslałem że chcesz avek typu co masz teraz XD Dzisiaj to poprawie Nw czy ci sie spodoba XD Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Ginekolog. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Sierpnia 2018 Autor #524154 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 5 minut temu, Ginekolog. napisał: Nw czy ci sie spodoba XD To jest praca na miarę grafika? Proszę ciebie... Zaskocz mnie, bo coś takiego w paintcie sam sobie mogę zrobić. Werid *-* i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 4 Sierpnia 2018 #524177 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 //mogę jeszcze zmienić napis jak nie będzie odpowiadać Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Sierpnia 2018 Autor #524180 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Aczej napisał: //mogę jeszcze zmienić napis jak nie będzie odpowiadać To jeszcze nie to, poza tym napis mało czytelny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
02414 Napisano 5 Sierpnia 2018 #524253 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 (edytowane) Może coś takiego nie wiem co będzie ci odpowiadało bardziej // Edit poprawiłem napis bo wyglądał jakby był rozmazany, i nie wiem czy fioletowy/rózowy xd? kolor będzie ci przeszkadzać , jeżeli tak to go usunę @BORN2KILL. Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez Aczej <3 Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Sierpnia 2018 Autor #524258 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2018 58 minut temu, DennyS napisał: Może takie coś? Nie to jeszcze nie to Godzinę temu, Aczej napisał: Może coś takiego nie wiem co będzie ci odpowiadało bardziej Wydaje mi się, że w dobrą stronę poszedłeś, lecz jest to lekko rozmazane. Coś w ten deseń. 02414 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ginekolog. Napisano 7 Sierpnia 2018 #524545 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Ginekolog. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 7 Sierpnia 2018 Autor #524578 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi