OseRaN Napisano 24 Sierpnia 2018 #526462 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Dostałem niesłusznego bana na ts ponieważ byłem z/w dostałem bana, wywaliło mi ts jak wróciłem to mi gadają,że na "aktywnym wbiłem ' Możecie kur.a nie wierzyć ale tak było... <14:00:45> You are banned permanently. Reason: "Aktywny ban" @Bene /// wbiłem o 26 minutach od nickiem "Oseran".. Wbiłem na kanał 15. po czym mówią mi,że dostałem bana na 30 minut.dla mnie to smieszne bo brakowało głupich 4 minut... /// @Idealna Bania Co do tych ss'ów zgadazam się ale to,że mnie wyzywał itp. chciałem z nim pogadać,żeby mi to w twarz powiedział a nie za plecami... Potwierdzą to @DennyS @Aczej <3 Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez OseRaN hiimsinek, klqs i RYBSON dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 24 Sierpnia 2018 #526467 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Z tego co zrozumiałem, dostałeś bana na 30 minut na ts, za spamowanie poke do kolegi. Po około 24-26 minutach wszedłeś na serwer pod innym nickiem (jakimś cudem) za co dostałeś bana permanentnego (aktywny ban/omijanie blokady). Wyjaśnisz to @OseRaN ? Wołam @RYBSON Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Bene hiimsinek dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiimsinek Napisano 24 Sierpnia 2018 #526469 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 https://imgur.com/a/exu1W88 Napisał to do mnie jak wbił pod innym nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 24 Sierpnia 2018 #526470 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Jeżeli chciałeś porozmawiać, to mogłeś napisać prywatną wiadomość, a nie spamować poke do kolegi https://imgur.com/a/CeS2we6 Kolego, pogrążasz się. Kłamstwa chodzą krótkimi nogami, za bezczelne kłamstwa możesz otrzymać blokadę również na forum i na serwerach cs. Blokada zmienona na 2 dni do 26.08 15:14. Kolejne wejście na ts na innym urządzeniu będzie oznaczać dla mnie rezygnację usług na sieci. Zamykam. hiimsinek, RYBSON i OseRaN dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 24 Sierpnia 2018 #526471 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi