El Mafioso Napisano 26 Sierpnia 2018 #526679 Napisano 26 Sierpnia 2018 Twój nick podczas gry: MAM HOROM CURKEM Godzina, data zdarzenia: 14:20 | 26.09.18 Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:40190230 / IP moge podać na Pirv Uzasadnienie: Dostałem bana za free tak od buta iks de. Czekam na rozpisane demko admina pod kątem powodu bana. To nic że był tylko na 1h. Będzie się powtarzał a powód bana jak najbardziej podlega rozpisce. @~Czarna~
~Czarna~ Napisano 26 Sierpnia 2018 #526680 Napisano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja za free banów nie rozdaję Latasz na skrypcie i zarówno wczoraj jak i dziś w ciągu kilku sekund narobiłeś niezłego bałaganu na serwerze. Ja przez cały rok nie miałam tyle zgłoszeń na raz.https://www119.zippyshare.com/v/4cPNm1aZ/file.html P.S. Ja Ciebie też o nic nie pytam póki co I nie pytałeś ani o link do dema ani o rozpiskę tylko podobno czekasz na rozpisane demko. Demko jest i wyobraź sobie, że musiałam dać linka bo inaczej by go tu nie było a rozpiska jest po prostu zbędna bo to nie aim żebym co do sekundy musiała rozpisać. Wystarczy odpalić i powód bana sam się wyjaśni. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez ~Czarna~
El Mafioso Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor #526681 Napisano 26 Sierpnia 2018 Nie pytałem Cię o link do demka bo to może sobie małpa po postawowym kursie ubsługi przeglądarki znaleźć... pytam o rozpiskę... Napisałem to wyżej. Nie chce mi się latać na forum dzień po dniu tylko dlatego że nie macie pojęcia co jest możliwe na serwerze ( w cs 1.6 )... Na pochylnii było to samo ale tam wszyscy się ogarnęli - @VisTeR.' Baniatowaty dodał reakcję 1
Rekuseq Napisano 26 Sierpnia 2018 #526686 Napisano 26 Sierpnia 2018 Ban był słuszny. Możesz wrócić do gry, ban już wygasł.
Rekuseq Napisano 26 Sierpnia 2018 #526687 Napisano 26 Sierpnia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
Popularne Dni
26 Sie
5
Najaktywniejsi w tym temacie
El Mafioso 2 posts
Rekuseq 2 posts
~Czarna~ 1 post
Popularne Dni
26 Sie 2018
5 posts
Popular Posts
El Mafioso
Nie pytałem Cię o link do demka bo to może sobie małpa po postawowym kursie ubsługi przeglądarki znaleźć... pytam o rozpiskę... Napisałem to wyżej. Nie chce mi się latać na forum dzień po dniu t