El Mafioso Napisano 26 Sierpnia 2018 #526679 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Twój nick podczas gry: MAM HOROM CURKEM Godzina, data zdarzenia: 14:20 | 26.09.18 Mapa: de_dust 2 STEAM_ID / IP: STEAM_0:0:40190230 / IP moge podać na Pirv Uzasadnienie: Dostałem bana za free tak od buta iks de. Czekam na rozpisane demko admina pod kątem powodu bana. To nic że był tylko na 1h. Będzie się powtarzał a powód bana jak najbardziej podlega rozpisce. @~Czarna~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 26 Sierpnia 2018 #526680 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Ja za free banów nie rozdaję Latasz na skrypcie i zarówno wczoraj jak i dziś w ciągu kilku sekund narobiłeś niezłego bałaganu na serwerze. Ja przez cały rok nie miałam tyle zgłoszeń na raz.https://www119.zippyshare.com/v/4cPNm1aZ/file.html P.S. Ja Ciebie też o nic nie pytam póki co I nie pytałeś ani o link do dema ani o rozpiskę tylko podobno czekasz na rozpisane demko. Demko jest i wyobraź sobie, że musiałam dać linka bo inaczej by go tu nie było a rozpiska jest po prostu zbędna bo to nie aim żebym co do sekundy musiała rozpisać. Wystarczy odpalić i powód bana sam się wyjaśni. Edytowane 26 Sierpnia 2018 przez ~Czarna~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 26 Sierpnia 2018 Autor #526681 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Nie pytałem Cię o link do demka bo to może sobie małpa po postawowym kursie ubsługi przeglądarki znaleźć... pytam o rozpiskę... Napisałem to wyżej. Nie chce mi się latać na forum dzień po dniu tylko dlatego że nie macie pojęcia co jest możliwe na serwerze ( w cs 1.6 )... Na pochylnii było to samo ale tam wszyscy się ogarnęli - @VisTeR.' Baniatowaty dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 26 Sierpnia 2018 #526686 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Ban był słuszny. Możesz wrócić do gry, ban już wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 26 Sierpnia 2018 #526687 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi