Gustaw Napisano 6 Września 2018 #527751 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 Data zdarzenia: Minuta temuNick gracza: Pol litra pol czlowiekDowody: BansŚwiadkowie: @Gormit lowca kotowUzasadnienie: Dostałem bana od owego admina za puszczenie PREDATORA przed 7 sekundami na mapie fy_pool_day . W regulaminie nie znalazłem nic na tą mape wiec proszę o wyjaśnienie. Kolega chyba miał problem z tym że go biłem Wiem że to ban 5-minutowy ale oczekuję wyjaśnień Nie strzelamy z własnego respa na resp wroga przez pierwsze 7 sekund rundy na następujących mapach - de_eldorado de_alexandra- de_dust2002- cs_estate i cs_italy2, które dotyczy tylko airstrike. Punkt regulaminu dotyczy strzelania oraz skanowania z jakiejkolwiek broni oraz używania ks-ów (airstrike, predator missle). Kolejny admin który nie zna regulaminu? Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 6 Września 2018 #527753 Udostępnij Napisano 6 Września 2018 @Pol czlowiek zapraszam z dowodami. Standardowo 24 godziny. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Września 2018 #527859 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 @Pol czlowiek Czas na wstawienie dowodów minął, tak więc +1 w dziale admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Września 2018 #527860 Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi