Skocz do zawartości

perm gag i perm u@- proszę o litość!

inZanity

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,  kilka miesięcy temu dostałem "perm gaga". Przez ten okres czasu przemyślałem swoje tamte zachowanie; prowokacje/obrażanie, i sam po sobie wiem że się poprawiłem, jest to duży okres czasu na przemyślenia. Czarna niestety jest bezlitosna i nie chce mi zdjąć tego gaga, a wręcz przed chwilą nałożyła na mnie nawet blok na u@. Ten czat służy przecież do komunikowania się z adminem,  a rozmawiałem a wręcz prosiłem o zlitowanie się nade mną i zdjęcie gaga, po czym dostałem jak wyżej blok na u@, w tej chwili mogę tylko używać z kilka komend /rank /thetime /me /top15, resztę komend blokuje plugin, co utrudnia mi znacznie grę. Jestem osobą, która daje info i współpracuje z innymi graczami, niestety gag mi to uniemożliwia, i są sytuacje na serwerze gdzie inne osoby na mnie się złoszczą. Czy @~Czarna~ i @SUNN. zlitujecie się i dacie ubgaga?  Jeśli sytuacje by się powtórzyły, po prostu dostałbym perma na serwa. Dlaczego tak traktujecie graczy i natychmiastowo odrzucacie prośby. Przecież nie czituje...

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Powiedziałam NIE kiedy poprosiłeś 1 raz o ungaga, później pisałeś dalej więc odpisałam. Spamowałeś dalej błagając o litość więc Cię zablokowałam. Nie moja wina, że nie rozumiesz za 1 razem ;)

Tu masz wszystko wyjaśnione ;) za dużo czasu poświęciłam czekając aż całkowicie przegniesz i prędzej rezygnację napiszę niż Ci ungaga dam.

• Kobieta
  • Inwestor

No i właśnie widać jak się poprawiłeś. Gdybyś dostał ungaga to właśnie tak byś się zachowywał na serwerze i pewnie po 5 min dostał perma o którego tak prosisz ;)  A później byłyby kolejne płacze czemu perm jak grasz czysto xD Nie kompromituj się już, BŁAGAM!

• Kobieta
  • Inwestor

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...