Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Nick cheat'era: ToDrunK
Godzina, data zdarzenia: 11 ‎września ‎2018, ‏‎15:19:21
Mapa: cs_wiocha
Serwer: 

Multi-Head.pl [COD 801]
Aktualna mapa: cs_wiocha

Link do demka: https://www51.zippyshare.com/v/DDI11fuE/file.html
STEAM_ID/IP: STEAM_0:1:2438522
Uzasadnienie: Gracz ledwo wychodzi i ubija jeden po drugim graczy trafiając tylko w głowę. Celownik latał jak pomylony(typowy aim bot). Mnie ubił dwoma strzałami w głowę w biegu z daleka nawet nie zdąrzyłem oddać strzału, wywarło to we mnie podejrzenie oszystwa stąd demko. Niestety pod koniec demka(czyli druga z nagrywanych rund) gracz wyłączył aim bota ale jest nagrane ładnie jak w jednej rundzie gra na aim bocie. :) Gracz posiada konto V.I.P. i wiadomo wczoraj był reset serwera lecz wcale nie trzeba sięgać od razu po aim boty żeby być najlepszym... Pozdrawiam i mam nadzieję, że gracz poniesie konsekwencje swego czynu.

Edytowane przez adam official
Napisano

Zapomniałem spatchować do archiwum pliku ale już poprawiłem, nowy link jest podany do zippy.

2 godziny temu, adam official napisał:

Zapomniałem spatchować do archiwum pliku ale już poprawiłem, nowy link jest podany do zippy.

ID też dodałem

Sprawdzi w końcu ktoś to demko??

Napisano (edytowane)

no masz rację aimbot 100% dostałeś banie z daleka i w biegu ponieważ nwm czy wiesz ale jest taki perk dla vipa w który jest bezzik mamo i eliminator rozrzutu i jeszcze powiem gram na serwerze 2 dni wczoraj kupiłem vipa chyba było bo mi szkoda nie dość ze vipa to i steam pomyśl toszkę 

na tym demku co Pan nagrał jak dobrze pamietam widać  tylko 2 rundy widzalem ze na serwerze jest hltv proszę zobaczyć całą mapę jak gram przed perkiem broń mistrz czy jakoś tak i w trakcie perku

pozdrawiam 

Edytowane przez ToDrunK
Napisano

Z ciekawośći pobrałem demko HLTV i nic zaskakującego nie zauważyłem. Akurat VIP ma taki fajny perk który łączy dwa inne perki "bezlik ammo" i "eliminator rozrzutu" w jedno. Z tym perkiem strzelić komuś głowę to nic trudnego. Ja tu aima nie widzę a widziałem już sporo. :p

• Odpowiedzi 6
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...