Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Te-Tris
Doświadczenie (w byciu adminem): Admin w sieci turek-city
Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6
Staż w CS: Steam od 26.02.2008r
Steam / NonSteam: STEAM_0:0:18316303
Dlaczego Ty: Jak gram to tylko tutaj, chcę uzupełnić niedobór adminów, bezkonfliktowy
Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pon. - pt. ~1h-2h; w weekendy różnie bywa
Kontakt: steam
Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Te-Tris/80.72.43.106:27027/

Napisano

Wróciłeś po dość długiej nieobecności i dla mnie jesteś stałym starym graczem ale dla większości będziesz zupełnie nową osobą na serwerze, która patrząc w tym momencie po gt gra od tygodnia :D  Daj się poznać graczom, nowym adminom a i ja muszę zobaczyć aktywność nie tylko z tygodnia. Zamykam podanie póki co ( NIE ODRZUCAM, ZAMYKAM :D ) i otworzę ponownie 24 ;)

• 2 weeks later...
Napisano

@Te-Tris

dał się poznać jako gracz który zgłasza a co najważniejsze trafnie

nie spamuje zbędnie na u@

nie obraża innych graczy 

mikro na + 

Myślę że będzie z niego dobry admin.

Pozdrawiam

ps. Jak będziesz do mnie strzelał to celuj obok daj żyć . Inni też chcą pograć.

Napisano

Mam mieszane uczucia z przewagą na NIE!

Fakt , że to stary i doświadczony gracz  ale......

W ostatnim czasie Te-Tris grywa w parze z drugą osobą (mam nadzieje że tylko z jedną) ewidentnie dając sobie info nie wnikam czy grają z jednej sieci czy na ts.

Fakt faktem, że widać to na pierwszy rzut oka gdyby go rozpisać w tym czasie pod wh ban murowany. Mieliśmy już takiego admina i była to niezdrowa sytuacja, którą szybko wyłapali inni gracze i admini. Jest to sytuacja niedopuszczalna, która rzuca cień na całą administrację więc moje stanowisko powinno być zrozumiałe.

Napisano

Póki co jestem na NIE, ze względu na mały staż na serwie, ale poczekam cierpliwe na większą ilość godzin, możliwość poznania i wrócimy do rozmów :). Pozdrawiam

Napisano

@mystiq'  mały staż na serwerze? :D Patrzył Ty Gejmtrakera? :D  Wrócił po przerwie i ma więcej godzin niż pewnie Ty z obu nicków :D

Wracając do podania to witam na dwutygodniowym okresie próbnym, który nie ominie nikogo :D   Pewne kwestie, których nie będę tu wyciągać bo kto ma wiedzieć ten wie wyjaśnione zostały na pw i pewnie się domyślasz, że przez jakiś czas będziesz na serwerze naszym "oczkiem w głowie" :D

Napisano

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów.
W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...