Te-Tris Napisano 12 Września 2018 #528211 Udostępnij Napisano 12 Września 2018 Nick: Te-TrisWiek: 26Doświadczenie (w byciu adminem): Admin w sieci turek-cityZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS: Steam od 26.02.2008rSteam / NonSteam: STEAM_0:0:18316303Dlaczego Ty: Jak gram to tylko tutaj, chcę uzupełnić niedobór adminów, bezkonfliktowyCzas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pon. - pt. ~1h-2h; w weekendy różnie bywa Kontakt: steamLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Te-Tris/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 13 Września 2018 #528379 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 słabo kojarzę grasz od niedawna pograj dłużej na serwie daj się poznać a będę na tak na razie na nie nie znam brak zgłoszeń Pozdrawiam Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 13 Września 2018 #528380 Udostępnij Napisano 13 Września 2018 Wróciłeś po dość długiej nieobecności i dla mnie jesteś stałym starym graczem ale dla większości będziesz zupełnie nową osobą na serwerze, która patrząc w tym momencie po gt gra od tygodnia Daj się poznać graczom, nowym adminom a i ja muszę zobaczyć aktywność nie tylko z tygodnia. Zamykam podanie póki co ( NIE ODRZUCAM, ZAMYKAM ) i otworzę ponownie 24 Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 24 Września 2018 #529568 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 @mystiq' @Kain @Kaizen @sypkilopez najwięcej jesteście z adminów więc zapraszam do wypowiedzi Graczy również Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 24 Września 2018 #529571 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 @Te-Tris dał się poznać jako gracz który zgłasza a co najważniejsze trafnie nie spamuje zbędnie na u@ nie obraża innych graczy mikro na + Myślę że będzie z niego dobry admin. Pozdrawiam ps. Jak będziesz do mnie strzelał to celuj obok daj żyć . Inni też chcą pograć. Te-Tris dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 24 Września 2018 #529589 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Mam mieszane uczucia z przewagą na NIE! Fakt , że to stary i doświadczony gracz ale...... W ostatnim czasie Te-Tris grywa w parze z drugą osobą (mam nadzieje że tylko z jedną) ewidentnie dając sobie info nie wnikam czy grają z jednej sieci czy na ts. Fakt faktem, że widać to na pierwszy rzut oka gdyby go rozpisać w tym czasie pod wh ban murowany. Mieliśmy już takiego admina i była to niezdrowa sytuacja, którą szybko wyłapali inni gracze i admini. Jest to sytuacja niedopuszczalna, która rzuca cień na całą administrację więc moje stanowisko powinno być zrozumiałe. sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mystiq' Napisano 26 Września 2018 #529748 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Póki co jestem na NIE, ze względu na mały staż na serwie, ale poczekam cierpliwe na większą ilość godzin, możliwość poznania i wrócimy do rozmów :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Września 2018 #529897 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 @mystiq' mały staż na serwerze? Patrzył Ty Gejmtrakera? Wrócił po przerwie i ma więcej godzin niż pewnie Ty z obu nicków Wracając do podania to witam na dwutygodniowym okresie próbnym, który nie ominie nikogo Pewne kwestie, których nie będę tu wyciągać bo kto ma wiedzieć ten wie wyjaśnione zostały na pw i pewnie się domyślasz, że przez jakiś czas będziesz na serwerze naszym "oczkiem w głowie" sypkilopez i mystiq' dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 28 Września 2018 #529898 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi