MovemenT ^.^ Napisano 15 Września 2018 #528520 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 (edytowane) Nick: *shaquille* Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Duże byłem głównie adminem JB oraz wielokrotnie Opiekunem serverów , UBT Znajomość AMXX (W skali 1-10): lekko 9/10 Staż w CS-sie: 9 lat z pół roczną przerwą bo miałem Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: Ponieważ jestem osobą bezkonfliktową staram się zawsze być miły oraz uprzejmy dla graczy i administracji również na ile mogę pomóc na tyle staram się pomagać , oraz mam kulturę na wysokim poziomie , jestem dość rozpoznawany na serverze i lubiany umie się dogadywać z administracją nigdy nie byłem banowany , zwykle staram się wszystko traktować na żarty i jestem 2 w top 15 co prawda liczba adminów uległa zmianie . Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 1.5-5h staram się być Kontakt:GG , forum , pw Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/*Shaquille*/91.224.117.52:27140/ Coś o sobie : Nazywam się Antoni pochodzę z województwa Lubelskiego , mam 15 lat oraz interesuje się sportem (trenuję piłkę nożną , chodzę na siłownię) motoryzacją , i oczywiście cs'm , posiadam chomika xD Posiadam mikrofon - ale mało rozmowny jestem iż jestem osobą bardzo nieśmiałą XD To co pisze @Psycholog bananto jest prawda , złamałem regulamin Edytowane 17 Września 2018 przez MovemenT ^.^ Endriu 321 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 15 Września 2018 #528608 Udostępnij Napisano 15 Września 2018 (edytowane) Okay a więc tak jestem na nie z jednego powodu dzisiaj z tobą grałem i dokupowałeś granaty gdzie jest napisane w regulaminie "zakaz dokupowania granatów na respie więc niż 2" taki sposób pokazujesz że nie znasz całego regulaminu. Jeżeli ktoś będzie chciał demko znajdę je po to było w sobotę więc dla mnie nie problem i pamiętam mniej więcej o której to było @Endriu 321 I co z tego że zrobił reklamy każdy se może je zrobić tylko musi chcieć. A złamał regulamin i jako gracz musi znać regulamin tym bardziej jak pisze PODANIE. Edytowane 18 Września 2018 przez Psycholog banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PsYcI-I0 Napisano 17 Września 2018 #528785 Udostępnij Napisano 17 Września 2018 (edytowane) Hmm... będę wymieniał +amxx +kultura/aktywność -wiek -NonSteam (skoro byłes opiekunem UBT to steama powinneś posiadać do kontaktu) -jak piszesz dlaczego ty to nie pisz "jestem 2 w top 15" to mnie nie interesuje. Nie chodzi o to na jakim miejscu jesteś tylko od tego czy umiesz się dogadać z innymi - jeżeli to prawda co pisze @Psycholog banan powyżej to regulamin do doczytania - "nigdy nie byłem banowany" bana miałeś na 5 min od stefanov_ -/+ komunikatywność (jak gram to mało widze ) -Oka kończąc: to że liczba adminów się zmieniła nie znaczy ze potrzeba nam więcej na obecną chwile. Jestem na TAK ale też na NIE lecz to nie do mnie należy ostatnie słowo @Endriu 321 rejestracja 7h temu jak opis podania na tak ciekawe bo na gt niem moge znaleść Edytowane 18 Września 2018 przez PsYcI-I0 SHIRO i MovemenT ^.^ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
st3fanov_ Napisano 18 Września 2018 #528862 Udostępnij Napisano 18 Września 2018 -zbanowany byłeś raz na 5minut +/- wiek +kulturalny +rozpoznawalny na serwerze -expienie gdy nikogo nie ma, dokupywanie granatów jestem neutralny, powodzonka. PsYcI-I0 i MovemenT ^.^ dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endriu 321 Napisano 18 Września 2018 #528873 Udostępnij Napisano 18 Września 2018 Na Tak + wiek +Amxx +kultura +pomocny +GT ma dobre , widać że jest aktywny Grałem z nim ok godz 13.00-14 miły i w mirę ogarnięta osoba . -Dokupił raz granaty ale zrobił za to reklamy Powodzonka Kubuś pozdrawia MovemenT ^.^ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Września 2018 #529097 Administrator Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Zapraszam na rozmowę na TS3. SHIRO, MovemenT ^.^ i kG. dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi