stanik Napisano 28 Września 2018 #529950 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Nick: stanikWiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem juz raz na tej serwerowni adminem.Kiedyś też byłem straznikiem, na JB na starej serwerowni, wiec wiem jaki to obowiazekZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7/10Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: NonSteamDlaczego Ty: Jest czesto admin, ale nie zawsze, a ja chcem pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: No teraz jest szkoła wiec od 2-6godzin dziennieKontakt: GG/Forum/PvLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/stanik/91.224.117.52:27140/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 28 Września 2018 #529958 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 (edytowane) Jestem na nie: Wiek Nie znasz regulaminu cały czas gadasz na cs'ie jak nie masz mutacji ani +16 brak steam @MovemenT ^.^ w trakcie mutacji się nie liczy po mutacji @MovemenT ^.^ jako admin/gracz trzeba znać regulamin jeżeli osoba mówi bez mutacji to tym bardziej się nie nadaje na admina bo łamie regulamin Edytowane 29 Września 2018 przez Psycholog banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 28 Września 2018 #529959 Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Hmm -wiek +doświadczenie -ns +/- znajomość regulaminu +gt Pozostanę neutralny Powodzenia @stanik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 28 Września 2018 #529966 Weteran MH Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Ponieważ nie gram na tym serwerze nie będę się wypowiadał na tak/nie ale pozwolę sobie opisać sytuację, która miała miejsce chwilę temu. Graliśmy 2vs1 i byłem w teamie z kolegą starającym się o "admina" a gdy się "wyłożyłem" stanik postanowił poplotkować z kolegą z enemy po czym on przy końcu rundy dał mu zaplantować pakę a następnie go zabił. Nw czy takie sytuacje mają miejsce częściej ale pozwoliłem sobie zostawić to tu w podaniu zamiast pisać skargi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MovemenT ^.^ Napisano 29 Września 2018 #529971 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 (edytowane) Jestem na Tak +/-Wiek +Doświadczenie +staż w cs +miał admina +chciał bym powiedzieć że GRACZ MA MUTACJĘ +NIKOGO NIE WYZYWA ANI NIE OBRAŻA , chodź niektórzy tak robią i jego podanie jest rozpisywane na Tak Powodzenia @Psycholog bananale nie piszczy przez mikro , ja z tym graczem umiałem się dogadywać Edytowane 29 Września 2018 przez MovemenT ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4lik Napisano 29 Września 2018 #530017 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Na NIE!!! -wiek -steam -wyzywasz się z innymi graczami -nadużywasz mikrofonu A i jeszcze jedno czasami nabijałeś misje z kolegami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Października 2018 #530794 Administrator Udostępnij Napisano 8 Października 2018 NS + Przestałeś grać na serwerze. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Października 2018 #530795 Administrator Udostępnij Napisano 8 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi