SWAT-Jednostka Napisano 2 Października 2018 #530289 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Data zdarzenia:przed chwilaNick gracza:S0B0TA czy jakos takDowody:Świadkowie:Uzasadnienie: napisalem sk******n jak blokuje bo klasa militarny zolnierz ktos gral i odrazu sobota ban ani upomnienie ani nic tylko ban 1 dzien czy to nie przesada? dowody powinien miec pan opiekun co gowno sie zna Pozdrawiam SWAT A PO 1 bana sie daje na 1 dzien jezeli ktos ciagle pisze przeklenstwa a ja napisalem 1x prosilbym o cos zrobienie z tym opiekunem bo maniana mu odbija juz chyba calkowicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 2 Października 2018 #530290 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 @S0B0T4, Zapraszam z dowodami. Standardowo 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2018 #530291 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Jako były admin powinieneś znać regulamin serwera, a widocznie go nie znasz, co świadczy tylko i wyłącznie o Tobie. Ja nie będę tolerować chamstwa i obrażania innych na serwerze. https://www37.zippyshare.com/v/gzgMXi39/file.html to tylko z dziś Jak używasz jakiegoś określenie powinieneś wiedzieć co ono oznacza. Co się odwlecze, to nie uciecze, dodaję jeszcze logi jak potrafisz ładnie pisać: L 09/24/2018 - 17:13:07: *DEAD* SWAT-Jednostka Specjalna : ja ci kurwo dam L 09/24/2018 - 17:13:09: *DEAD* SWAT-Jednostka Specjalna : pojebanca L 09/24/2018 - 17:13:13: SWAT-Jednostka Specjalna : zgwalce cie w dupe L 09/24/2018 - 17:19:41: *DEAD* SWAT-Jednostka Specjalna : xDD L 09/24/2018 - 17:19:46: *DEAD* SWAT-Jednostka Specjalna : wkurwie legenda L 09/24/2018 - 17:22:06: *DEAD* SWAT-Jednostka Specjalna : a ja jestem fajny L 09/24/2018 - 17:22:08: *DEAD* SWAT-Jednostka Specjalna : a wy co L 09/24/2018 - 17:22:17: SWAT-Jednostka Specjalna : takie napiete jak przescieradlo na lozku XD L 09/24/2018 - 17:26:10: *DEAD* SWAT-Jednostka Specjalna : opierdolic komus chcesz? L 09/24/2018 - 17:27:51: SWAT-Jednostka Specjalna : a ja se zrobie tipsa na siurku ciekawe jak bedzie wygladalo XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Suma wszystkiego ban 1 dzień, choć to zdecydowanie za mało jak dla Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2018 #530292 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 ja napiszę od siebie coś zgadza się to jest chamstwo,ja sam osobiście gram na 400 i wierz mi tam z takich tekstów to bana na 1 dzień nie dajemy, mogłeś każdorazowo dać bana, jesteś op chcesz stracić ludzi z serva ? Moim zdaniem przesadziłeś 6h by było ok wiadomo ma być kultura,na 400 wejdź i sam zobacz po 19 co się dzieje a jakoś ludzi to mamy sporo wczoraj było 25 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 2 Października 2018 #530294 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 47 minut temu, SWAT-Jednostka napisał: Uzasadnienie: napisalem sk******n jak blokuje bo klasa militarny zolnierz ktos gral i odrazu sobota ban ani upomnienie ani nic tylko ban 1 dzien czy to nie przesada? dowody powinien miec pan opiekun co gowno sie zna Dowody są jasne i mogę powiedzieć że "mocne" - także daruj sobie takie komentarze. 47 minut temu, SWAT-Jednostka napisał: Pozdrawiam SWAT A PO 1 bana sie daje na 1 dzien jezeli ktos ciagle pisze przeklenstwa a ja napisalem 1x prosilbym o cos zrobienie z tym opiekunem bo maniana mu odbija juz chyba calkowicie Co ja mogę tutaj powiedzieć. Grabiłeś sobie, grabiłeś aż w końcu nagrabiłeś. Przeczytałem sobie wszystkie logi + screena z dzisiejszego dnia i po prostu za głowę się złapałem. Takie buractwo nie będzie tolerowane na żadnym serwerze - to chyba jest jasne. Ban na dzień oczywiście zostaje, a Ty Panie @SWAT-Jednostka się pilnuj, ponieważ jeszcze jeden taki wybryk i odpoczniesz od serwera znacznie dłużej. Następnym razem SWAT dodaj temat w dziale odwołań, bo szczerze mówiąc ten temat bardziej wygląda mi na odwołanie od bana. Jest różnica między skargą na admina ( przedstawiamy dowody na winę przestępcy) a odwołaniem od bana (piszemy temat, stosujemy wzór i czekamy aż admin przedstawi dowody) @VisTeR.' gdybyś chciał coś dodać, zmienić, to otwórz temat i napisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 2 Października 2018 #530295 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi