Bludoggo Napisano 4 Października 2018 #530505 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Nick: BuyDog (wcześniej BluDoggo)Wiek:18Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tutaj adminem i kilka różnych serwerachZnajomość AMXX (W skali 1-10): 6-7/10Staż w CS-sie: 3000h+ na steamie Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Jak już pisałem wcześniej byłem tutaj adminem lecz z braku czasu nie mogłem wbić na kompa tym bardziej na serwer teraz mam dużo czasu także duża część administracji jest offline (przynajmniej kiedy ja gram)Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5Kontakt: SteamLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Bludoggo/80.72.43.106:27022/ - https://www.gametracker.com/player/BuyDog/80.72.43.106:27022/ nie byłem pewien jakie gt dać więc daję i nowe i stare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 4 Października 2018 #530506 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Jestem na tak. Zawsze przyda się para dodatkowych rąk do pracy. A o podaniu tak: +wiek +był adminem tego serwa +doświadczenie +kultura +steam +gt Nie mam co innego do powiedzenia oprócz tego że jestem na tak. Życze ci powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remciu Napisano 5 Października 2018 #530515 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Jestem na tak: +steam +Kultura +gt +doświadczenie Życze ci powodzenia mordeczko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 5 Października 2018 #530517 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Jestem na tak: +steam +Kultura +gt +doświadczenie + byl tu adminem wiec nie widze problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Października 2018 #530522 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 (edytowane) Tak: +/ bardziej + to Twoje GT + był adminem tg serwa + steam + mikro + doświadczenie + wiek + AMX // Powodzenia i Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2018 przez Elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Października 2018 #530555 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Jestem na tak. Nie widzę żadnych przeciwwskazań do tego podania. Pozytywna i komunikatywna osoba. Życzę powodzenia, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 5 Października 2018 #530572 Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Jestem na Tak. Wymagania spełniasz a tym więcej rąk do pomocy tym lepiej może będzie okazja się poznać na ts Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 6 Października 2018 #530633 Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Jestem na TAK + Steam + Wiek + AMXX + Ogarnięty +/- godziny + Aktywny na u@ + Link do GT Kolejny bot do lania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 7 Października 2018 #530728 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Żadnych problemów nie sprawiasz, nie mam do czego się doczepić poza Twoim ostatnim czasem spędzonym jako admin, w ciągu 3 tygodni godzina przegrana... Ale myślę ze tym razem będzie lepiej, tak więc powodzenia Zgłoś się do któregoś S@ z SID'em. Gratuluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 7 Października 2018 #530729 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi