senor Napisano 16 Października 2018 Donator Premium VIP #531572 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Nick: senor Wiek: 20 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już moderatorem. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście, że tak. Dlaczego własnie Ty?: Chciałbym wrócić do pilnowania tsa, na którym jestem praktycznie codziennie, do późnych godzin nocnych. Staż na sieci: 4 lata (04.10.2014 rejestracja) Co wprowadzisz na naszego Ts?: Swoją pomoc dla innych modków oraz użytkowników tsa. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Kultura i podszywanie sie pod Riptona. Born, Baniatowaty, Ripton i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Października 2018 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #531576 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak Doświadczona i bezkonfliktowa osoba, kulturę trzyma oraz pomaga w ch*j. Powodzenia senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 16 Października 2018 #531592 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak + Wiek + Mikrofon + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2018 #531595 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na Tak + Wiek + Doświadczenie + Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Października 2018 Premium #531604 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak, Radek jest ogarnięty, potrafi się zmienić (co widać po tej randze), widzę Cię w tej randzie, aczkolwiek jest jeden minus.. nie chciałeś wejść do wody na zlocie :< Takich ludzi jak Ty nam trzeba! senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 16 Października 2018 Premium Inwestor #531611 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak pomocna osoba zawsze utrzymać kulturę jeśli jest taka potrzeba i doświadczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 16 Października 2018 #531613 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na Tak wiek aktywny pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Października 2018 VIP #531614 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na tak +aktywny +pomocny +kultury tyle co potrzeba jest +najlepszy na JB +staż na sieci Powodzonka @senor senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Października 2018 #531619 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 k***a no jak ja mam być na nie skoro RADZIU robił i podawał dla mnie żarcie z grilla naaa zlocie? A tak na poważnie to jestem na tak, bo był już moderatorem ts3, zasady zna, kulturke trzyma, prawie jak Sunn potrafi zaorać bydło kiedy trzeba. powodzonka ziomeczku z moderacji :> senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Października 2018 Premium #532030 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Października 2018 Premium #532031 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi