senor Napisano 16 Października 2018 #531572 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Nick: senor Wiek: 20 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Byłem już moderatorem. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście, że tak. Dlaczego własnie Ty?: Chciałbym wrócić do pilnowania tsa, na którym jestem praktycznie codziennie, do późnych godzin nocnych. Staż na sieci: 4 lata (04.10.2014 rejestracja) Co wprowadzisz na naszego Ts?: Swoją pomoc dla innych modków oraz użytkowników tsa. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): Kultura i podszywanie sie pod Riptona. Born, aureox, Baniatowaty i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 16 Października 2018 #531576 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak Doświadczona i bezkonfliktowa osoba, kulturę trzyma oraz pomaga w ch*j. Powodzenia senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 16 Października 2018 #531592 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak + Wiek + Mikrofon + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Października 2018 #531595 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na Tak + Wiek + Doświadczenie + Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 16 Października 2018 #531604 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak, Radek jest ogarnięty, potrafi się zmienić (co widać po tej randze), widzę Cię w tej randzie, aczkolwiek jest jeden minus.. nie chciałeś wejść do wody na zlocie :< Takich ludzi jak Ty nam trzeba! senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 16 Października 2018 #531611 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Jestem na tak pomocna osoba zawsze utrzymać kulturę jeśli jest taka potrzeba i doświadczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EgzeF Napisano 16 Października 2018 #531613 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na Tak wiek aktywny pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 16 Października 2018 #531614 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Na tak +aktywny +pomocny +kultury tyle co potrzeba jest +najlepszy na JB +staż na sieci Powodzonka @senor senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 16 Października 2018 #531619 Udostępnij Napisano 16 Października 2018 k***a no jak ja mam być na nie skoro RADZIU robił i podawał dla mnie żarcie z grilla naaa zlocie? A tak na poważnie to jestem na tak, bo był już moderatorem ts3, zasady zna, kulturke trzyma, prawie jak Sunn potrafi zaorać bydło kiedy trzeba. powodzonka ziomeczku z moderacji :> senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Października 2018 #532030 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Pozostali kandydaci okazali się lepsi, zapraszam przy kolejnej rekrutacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Października 2018 #532031 Udostępnij Napisano 20 Października 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi