err0r 0 Posted October 16, 2018 (edited) Data zdarzenia: 16-10-2018 16:11Nick gracza: @KoLoRoWy132 Świadkowie: Czarna bacardi ;]. - gracz serwera cod mod 801 lvl Uzasadnienie: Otóż zostałem zbanowany za to, iż uznałem że ten żałosny chłopaczek nie ma skończonych nawet 16 lat - nazwałem go dzieckiem - groził mi banem za obrazę admina - i zbanował. Ja się pytam od kiedy stwierdzenie faktu jest karane banem za obrazę administracji? LoL Edited October 16, 2018 by err0r Share this post Link to post Share on other sites
KoLoRoWy132 7 Posted October 16, 2018 Moj swiadek to Admin @T4zzi był przy tej rozmowie Share this post Link to post Share on other sites
kameleonn 740 Posted October 16, 2018 A jesli to ma byc skarga to moze jakies dowody nwm wycinek z consoli czy ssy 1 sypkilopez reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
aureox 1548 Posted October 18, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites