L@M@NeR Napisano 27 Października 2018 #532782 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Witam, mam problem z cs:go jakieś 3 miesiące temu grałem normalnie, lecz teraz gdy próbuję włączyć go to Jest cały czarny ekran, w rogu widzę że mam 1 fps, ale nic więcej się nie dzieje. Po uruchomieniu menadżera zadań widzę, że cs:go nie odpowiada, a co mnie najbardziej dziwi to że pisze 32 bity, mimo że mam 64 bitowy system (w sumie nigdy podczas gry nie odpalałem menadżera zadań). -Sterowniki - najnowsze -spójność plików - zrobiona Pozdrawiam, L@M@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 27 Października 2018 #532787 Udostępnij Napisano 27 Października 2018 Miałem tak samo z cs 1.6 odinstalowałem steama i zainstalowałem go ponownie może to pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 28 Października 2018 #532809 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 tez mialem podobnie odpalilem cs go w mniejszym okienku i jakos dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L@M@NeR Napisano 28 Października 2018 Autor #532887 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 (edytowane) -w 1024 -h 768 nie działa nadal jest czarny ekran, Przeinstalowanie steam tez nie pomogło, może samą grę spróbować? //Edit: Przeinstalowanie samej gry pomogło, lecz cs włącza się prawie 5 minut (chyba komputer nie wyrabia z tym ich nowym menu). Można zamknąć Edytowane 29 Października 2018 przez L@M@NeR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 29 Października 2018 #532903 Udostępnij Napisano 29 Października 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi