Master Napisano 28 Października 2018 #532825 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 Witam, moj problem polega na tym ze biegam o wiele wolniej niz inni gracze. Posiadam assasina (120lvl) i mam 310 kondycji a biegam o wiele wolniej niz inni gracze majacy mniej kondycji (przykladowo: do Nodiego nie mam podejscia nawet bo on kapitanem biega co najmniej jakby miał 100 kondy więcej odemnie) W czym lezy problem? zmieniałem konfiguracje na inne ale problem dalej występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 28 Października 2018 #532827 Udostępnij Napisano 28 Października 2018 dasz mi cfg swoj na pw , i jeśli masz coś do niego to też zobaczę i postaram się pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 31 Października 2018 Autor #533185 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 @Vix33nek! do sie cos z tym zrobic? problem lezy po stronie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 31 Października 2018 #533190 Udostępnij Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Może być że nie jest zbalansowana/pobugowana kondycja w klasach, rozmawialem z Klqs to stwierdził że przydałoby się napisać klasy od nowa. A z tym jak wiadomo roboty strasznie dużo, więc sam tego nie zrobi z racji braku czasu o którym mi mówił, Wolf jak widać po nicku no i aktywności pracuje, a ja niestety nie znam się na tym. @WolfIDraV #Pracuje @Malu jakieś pomysly co z tym zrobic macie może? Edytowane 31 Października 2018 przez Vix33nek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 10 Listopada 2018 #534759 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Piszę tutaj aby nie otwierać nowego tematu. Mało gram ponieważ mam dużo ostatnio na głowie ale dziś wbijam i patrzę ze biegam jakoś wolno jak na rozgrzewce pytam się ludzi a oni mówią ze chyba coś się zepsuło. Stąd też moje pytanie wie ktoś o co kaman ? czy to te zmiany z szybkością i faza testów ? bo też widziałem ze parę osób biega znacznie szybciej od innych. no i teraz czy masz 100 czy 200 kondycji to biega się tak samo CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 10 Listopada 2018 #534763 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Co jak co, ale to prawda. Mam jakieś 155 kondycji, a czuję się jakbym miał 80... Nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 10 Listopada 2018 #534764 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Ja natomiast mam 216 kondycji na speedhackerze i jakimś cudem nie mogłem dogonić telegrafisty który może miał 200 kondycji maksymalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 13 Listopada 2018 #535243 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Mam to samo mam 310 kondy na Assasins czyli max, a szybszy jest od mnie Szeregowiec, Więc nie wiem jak to możliwe wypadało by coś z tym zrobić , po za tym nie tylko ja mam z tym problem , Jest też większość graczy na forum i tych którzy grają po za nim. Najlepiej TRZEBA zareagować od razu. Nie przekładać go na pózniej. Więc proszę o sprawiedliwość w tej sprawie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Grudnia 2018 #538647 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi