BonKot92 Napisano 3 Listopada 2018 #533526 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) No dzien dobry Wiec tak wyglada sytuacja: Jakis czas temu gracz Brain gral na sktypcie bh*(odziwo wtedy bez czitow)* . Latal po mapie z predkoscia swiatla . ja zglaszalem to adminom Czarna i Kain (aka mroczny wladca) Aha i Sypkilopez. Admin Sypkilopez powiedzial mi ze to tylko taka sztuczka czy cos tegos i nie moze banowac, i ze Snake robi to samo to nie trzeba. Czarna nie chciala banowac w ogole bo podobno kiedys tez skakala. A Kain powiedzial ze to skonsultuje(wiece jest najmniej winien - nie mial pozwolenia na banowanie). I teraz co sie okazuje gracz a raczej cziter Idealna Bania robil to samo na flautch servers wiec Czarna uznala ze to wina 2 skokow i je usunela wszystkim, A ja dostalem demo z ty, jak Idealna bania robil skakanie i to wygladalo inaczej - wolno i siec konczylo na serii 2-5 skokow(prosze o sprecyzowanie graczu)!! Nie bylem przy wszystkich tych wypowiedziach ale rozmawialem z duza iloscia graczy i mam nadzieje ze dobrze to posklejalem w jasna historie. Nie mam dowodow ale licze na szczerosc osob ktore tu przywolam. Pisze to bo zbieram dowody na gracza brain i chce pokazac ze juz kiedys gral na kodach i to jest potwierdzone. @~Czarna~ @Kain @sypkilopez @mystiq' @Idealna Bania @sNaKe @Hermiona Granger. @Brain Edytowane 3 Listopada 2018 przez BonKot92 Baniatowaty, ~Czarna~ i Hermiona Granger. dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Listopada 2018 #533533 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 @BonKot92 Po pierwsze jeśli składasz skarge to dostosuj sie do wzoru, po drugie musisz dam nam dowody na wine adminów, po trzecie napisałeś to w takim nieładzie, że ciężko zrozumieć o czym mówisz. Popraw te 3 punkty. ~Czarna~ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 3 Listopada 2018 #533551 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Skoro to skarga to trzeba mieć dowody. Nie ma dowodów, nie ma dyskusji PS. Każdy z nas może przywołać sobie innych graczy, zazwyczaj kolegów którzy staną po naszej stronie po opisaniu sytuacji i będą stawać na rzęsach żeby stertą bzdur "zaorać" oskarżonych ale to byłoby za łatwe Edytowane 3 Listopada 2018 przez ~Czarna~ sypkilopez dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BonKot92 Napisano 3 Listopada 2018 Autor #533601 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 Wiec tak: Przepraszam za niedostosowanie sie do wzoru. Dowody: rozmowa z adminem Czarna: Czy ja przywołałem tutaj kolegow? Nie tylko adminow Nawet nie stac was aby powiedziec prawde! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Listopada 2018 #533606 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 @BonKot92 Nadal czekam na wzór masz jeszcze 10 godzin. Tak poza tym i co ten ss niby wnosi jak dla mnie nic, skaczą sobie tyle sie dowiedziałem z tej konwersacji. Żadnych dowodów jak nie było tak nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 3 Listopada 2018 #533621 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 @BonKot92 wyciągnąłeś jakaś moją starą wypowiedź ze steam'a (zebym to jeszcze wiedział jaki masz nick na stimie) gdzie na serwie jeszcze były podwójne skoki i w/w Pan @Brain nauczył się skakać tak samo jak Pan @sNaKe (aka skrypters) który za te same skoki dostał unbana (po obejrzeniu demka) od samego opiekuna UBT w postaci Pana @Bezzi demka na oby dwu Panów nagrywałem i oglądałem sobie na spokojnie nic dziwnego nie zauważyłem w ich grze oprócz tego ze jak tak sobie skaczą to są łatwym celem do zabicia po prostu lamili niemiłosiernie i umierali zaraz na samym początku rundy zazwyczaj co by wykluczało ich rzekome "czity" o których mowa. skoro twierdzisz że ktoś używa czitów to zrób tak samo jak ostatnio w bodajże poprzednim twoim temacie nagraj demko (nie musisz rozpisywać podejrzanych akcji UBT zrobi to za ciebie) wstaw demko napisz o co chodzi a UBT zajmie się za ciebie tropieniem i banowaniem cziterów i tych większych i tych mniejszych. a Pan @Brain nie dostał wtedy bana ponieważ był i jest czysty co widać na końcu mojej wypowiedzi (screen) "zgłaszaj prawdziwych cziterów" skoro zostałem wywołany do tablicy uważam że temat mnie dotyczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Listopada 2018 #533732 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 @BonKot92 Nie pisz tematów jeśli nie masz dowodów, bo to już kolejny temat nie poparty faktami, a jedynie słowami. Brak wzoru - brak dowodów. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Listopada 2018 #533733 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi