BonKot92 Napisano 3 Listopada 2018 #533526 Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) No dzien dobry Wiec tak wyglada sytuacja: Jakis czas temu gracz Brain gral na sktypcie bh*(odziwo wtedy bez czitow)* . Latal po mapie z predkoscia swiatla . ja zglaszalem to adminom Czarna i Kain (aka mroczny wladca) Aha i Sypkilopez. Admin Sypkilopez powiedzial mi ze to tylko taka sztuczka czy cos tegos i nie moze banowac, i ze Snake robi to samo to nie trzeba. Czarna nie chciala banowac w ogole bo podobno kiedys tez skakala. A Kain powiedzial ze to skonsultuje(wiece jest najmniej winien - nie mial pozwolenia na banowanie). I teraz co sie okazuje gracz a raczej cziter Idealna Bania robil to samo na flautch servers wiec Czarna uznala ze to wina 2 skokow i je usunela wszystkim, A ja dostalem demo z ty, jak Idealna bania robil skakanie i to wygladalo inaczej - wolno i siec konczylo na serii 2-5 skokow(prosze o sprecyzowanie graczu)!! Nie bylem przy wszystkich tych wypowiedziach ale rozmawialem z duza iloscia graczy i mam nadzieje ze dobrze to posklejalem w jasna historie. Nie mam dowodow ale licze na szczerosc osob ktore tu przywolam. Pisze to bo zbieram dowody na gracza brain i chce pokazac ze juz kiedys gral na kodach i to jest potwierdzone. @~Czarna~ @Kain @sypkilopez @mystiq' @Idealna Bania @sNaKe @Hermiona Granger. @Brain Edytowane 3 Listopada 2018 przez BonKot92 Baniatowaty, ~Czarna~ i Hermiona Granger. dodali reakcje 1 2
Bezzi Napisano 3 Listopada 2018 #533533 Napisano 3 Listopada 2018 @BonKot92 Po pierwsze jeśli składasz skarge to dostosuj sie do wzoru, po drugie musisz dam nam dowody na wine adminów, po trzecie napisałeś to w takim nieładzie, że ciężko zrozumieć o czym mówisz. Popraw te 3 punkty. ~Czarna~ dodał reakcję 1
~Czarna~ Napisano 3 Listopada 2018 #533551 Napisano 3 Listopada 2018 (edytowane) Skoro to skarga to trzeba mieć dowody. Nie ma dowodów, nie ma dyskusji PS. Każdy z nas może przywołać sobie innych graczy, zazwyczaj kolegów którzy staną po naszej stronie po opisaniu sytuacji i będą stawać na rzęsach żeby stertą bzdur "zaorać" oskarżonych ale to byłoby za łatwe Edytowane 3 Listopada 2018 przez ~Czarna~ sypkilopez dodał reakcję 1
BonKot92 Napisano 3 Listopada 2018 Autor #533601 Napisano 3 Listopada 2018 Wiec tak: Przepraszam za niedostosowanie sie do wzoru. Dowody: rozmowa z adminem Czarna: Czy ja przywołałem tutaj kolegow? Nie tylko adminow Nawet nie stac was aby powiedziec prawde!
Bezzi Napisano 3 Listopada 2018 #533606 Napisano 3 Listopada 2018 @BonKot92 Nadal czekam na wzór masz jeszcze 10 godzin. Tak poza tym i co ten ss niby wnosi jak dla mnie nic, skaczą sobie tyle sie dowiedziałem z tej konwersacji. Żadnych dowodów jak nie było tak nie ma.
sypkilopez Napisano 3 Listopada 2018 #533621 Napisano 3 Listopada 2018 @BonKot92 wyciągnąłeś jakaś moją starą wypowiedź ze steam'a (zebym to jeszcze wiedział jaki masz nick na stimie) gdzie na serwie jeszcze były podwójne skoki i w/w Pan @Brain nauczył się skakać tak samo jak Pan @sNaKe (aka skrypters) który za te same skoki dostał unbana (po obejrzeniu demka) od samego opiekuna UBT w postaci Pana @Bezzi demka na oby dwu Panów nagrywałem i oglądałem sobie na spokojnie nic dziwnego nie zauważyłem w ich grze oprócz tego ze jak tak sobie skaczą to są łatwym celem do zabicia po prostu lamili niemiłosiernie i umierali zaraz na samym początku rundy zazwyczaj co by wykluczało ich rzekome "czity" o których mowa. skoro twierdzisz że ktoś używa czitów to zrób tak samo jak ostatnio w bodajże poprzednim twoim temacie nagraj demko (nie musisz rozpisywać podejrzanych akcji UBT zrobi to za ciebie) wstaw demko napisz o co chodzi a UBT zajmie się za ciebie tropieniem i banowaniem cziterów i tych większych i tych mniejszych. a Pan @Brain nie dostał wtedy bana ponieważ był i jest czysty co widać na końcu mojej wypowiedzi (screen) "zgłaszaj prawdziwych cziterów" skoro zostałem wywołany do tablicy uważam że temat mnie dotyczy. Pozdrawiam
Bezzi Napisano 4 Listopada 2018 #533732 Napisano 4 Listopada 2018 @BonKot92 Nie pisz tematów jeśli nie masz dowodów, bo to już kolejny temat nie poparty faktami, a jedynie słowami. Brak wzoru - brak dowodów. Close.
Bezzi Napisano 4 Listopada 2018 #533733 Napisano 4 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
2
1
1
Popularne Dni
3 Lis
6
4 Lis
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Bezzi 4 posts
BonKot92 2 posts
~Czarna~ 1 post
sypkilopez 1 post
Popularne Dni
3 Lis 2018
6 posts
4 Lis 2018
2 posts
Popular Posts
BonKot92
No dzien dobry Wiec tak wyglada sytuacja: Jakis czas temu gracz Brain gral na sktypcie bh*(odziwo wtedy bez czitow)* . Latal po mapie z predkoscia swiatla . ja zglaszalem to adminom Czarna i Kain
Bezzi
@BonKot92 Po pierwsze jeśli składasz skarge to dostosuj sie do wzoru, po drugie musisz dam nam dowody na wine adminów, po trzecie napisałeś to w takim nieładzie, że ciężko zrozumieć o czym mówisz.
~Czarna~
Skoro to skarga to trzeba mieć dowody. Nie ma dowodów, nie ma dyskusji PS. Każdy z nas może przywołać sobie innych graczy, zazwyczaj kolegów którzy staną po naszej stronie po opisaniu sytuacji i b