CzarnyOgien Napisano 8 Listopada 2018 #534467 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 (edytowane) Nick: CzarnyOgienWiek: 16 lat akurat Doświadczenie (w byciu adminem): Tak byłem na poprzedniej sieci p####.plZnajomość AMXX (W skali 1-10): 7,5Staż w CS-sie: 3/4 lata będzie na pewno.Steam / NonSteam: NS niestety ,ale na poprzednim też tak miałem i nie mieli żadnego problemu.Dlaczego Ty: Prosta decyzja, postanowiłem podjąć się tego wyzwania tutaj. Chcę udowodnić ,że nie ocenia się ludzi po pozorach. Jestem długo na serwerze. Znam wszystkich prawie graczy na serwerze ,a adminów znam wszystkich. Chciałbym pomóc dla nich i troszkę ich wyręczyć. Dużo osób tych nowych ,jak zaczyna u nas grę to grają na komendzie ,a jak im się mówi żeby wyłączyli to się nie słuchają i mają nas gdzieś i właśnie od tego jest wtedy admin aby rozwiązać ten problem.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2h-3hKontakt: GG, PW, FBLink do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/CzarnyOgien/80.72.40.110:27027/ Edytowane 8 Listopada 2018 przez CzarnyOgien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldNM Napisano 8 Listopada 2018 #534470 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Na tak. +Często gra +AMXX +wiek -NS +GameTracker nawet dobry ale widziałem cię często na spect afk +Nie łamie regulaminu CzarnyOgien dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 9 Listopada 2018 #534570 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2018 Na NIE -za krótko grasz -nabijasz godziny na spect, admini musza cie wywalac (a jak ich nie ma to caly czas siedzisz) CzarnyOgien i Rekuseq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 10 Listopada 2018 #534670 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2018 Na NIE Godziny na spekcie nabijane Często cię klikam za afk tym razem będę banowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi