CzarnyOgien Napisano 8 Listopada 2018 #534475 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 (edytowane) Reżyseria: Roben Fleischer Scenariusz: Scoot Rosenberg Gatunek: Akcja Produkcja: USA Premiera: 5 października (byłem na tym na 3d) Opis Filmu (sam napisałem): Jest to film akcji ,związany z marvel'em ,a dokładnie z postacią Venom ,która występuje w kreskówkach i bajkach. Film opowiada o Eddie Brock ,który był dziennikarzem , relacjonował wszystkie zdarzenia. Pewnego dnia doszło do tego , że z kosmosu spadła rakieta z uwięzionymi symbiontami. Naukowiec Carlton postanowił zbadać te symbionty z tego powodu ,że chciał zobaczyć jak symbiont łączy się ze człowiekiem. Brock po utracie pracy postanowił przyjrzeć się tej sprawie i odwiedził Carltona aby się dowiedzieć czegoś więcej ,jednak naukowiec nie pozwolił mu na to. Dr Dora Skirth za na mową Carltona próbowała namówić Eddie'go na poddanie się testu i połączenia się symbiontem. Brock odmawiał tego i nie chciał, po paru dniach postanowił wtargnąć i rozglądnąć się dokładnie o co z tym chodzi wtedy spotkało go nie zapomniane zdarzenie i kobieta uwięziona z symbiontem rzuciła się na niego i symbiont wszedł w niego. W pościgu za Eddie'm ruszyły posiłki, które miały go złapać aby odzyskać zdobycz naukowca. W tamtym momencie zaczął demolować ulicę i niszczyć miasto. Eddie został złapany , jednak nie wiedział ,że Carlton też miał nosiciela. Zaczęła się wtedy wojna obaj zaczęli ze sobą walczyć, a zadaniem drugiego symbionta było uwięzienie pierwszego symbionta na ich planecie. Eddie wraz ze swoim nosicielem nie dali zrealizować planu drugiego symbionta ,ale jednak pokonanie go i zniszczenie. W ten sposób Eddie'mu nic nie zagrażało ,a pomagało mu to w ratowaniu świata. Główni bohaterowie: Tom Hardy Michelle Wiliams Riz Ahmed Scoot Haze Edytowane 8 Listopada 2018 przez CzarnyOgien Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Listopada 2018 #534478 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 moge polecić ten film każdemu dobremu ziomkowi, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 8 Listopada 2018 #534479 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Większej chujni dawno nie widziałem, degradacja jak nic. Nie pozdrawiam. Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 8 Listopada 2018 #534480 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 (edytowane) Dzięki, że zamiast napisania recenzji streściłeś mi całą fabułę ... i te błędy. Edytowane 8 Listopada 2018 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 8 Listopada 2018 #534485 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Bez urazy, ale @CzarnyOgienzje*** to.. tak jak kolega wyżej napisał dzięki za streszczenie... nie pozdrawiam.. mimo tg i tak na to idę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 8 Listopada 2018 #534488 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Większości osób, które zaczynały przygodę z redakcją nie zawsze szło super i ich pracę były na nie wiadomo jakim poziomie. Twoja praca jest zła, to widać, ale poczytaj trochę w internecie jak się powinno pisać recenzję, popróbuj trochę,,na brudno" i potem dodaj jakąś pracę. Nie zrażaj się i próbuj dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 8 Listopada 2018 #534489 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2018 Uff dobrze, że już oglądałem. Film godny polecenia, ale twoja praca mi nie przypomina recenzji tylko streszczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi