2speed 1 Posted November 11, 2018 Nick: 2speed Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): 8-9 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9 , również . Staż w CS-sie: Ponad 5 lat co chodzi o 1.6 , lecz jakies 1.5 roku miałem przerwy . Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Pisze podanie ze względu na pojawiające się bez kulturalne odzwyki graczy i łamiące przez nich zasady . A wiadome , że im więcej Adminów ogarniętych na serwerze , to serwer w jak Najlepszym porządku będzie utrzymany . Rok temu jakiś Adminowalem na tym serwerze z tego co pamiętam , więc poradzilbym Sobie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 H czasami więcej ( pracuje ) Kontakt: STEAM , bądź Forum. Gg nie pamiętam Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/2speed/80.72.40.110:27027/ Share this post Link to post Share on other sites
Lemon_Haze 139 Posted November 11, 2018 NA NIE Poniewaz nie znam cie ani troche Tych 3/4 godzin nie widze ucb Share this post Link to post Share on other sites
CzarnyOgien 86 Posted November 12, 2018 Na nie nie widziałem ciebie ani razu , od 3 dni nie byłem ,ale byś nie nabił potrzebujących godzin!! Za mało godzin!!! Na forum też się nie udzielałeś Share this post Link to post Share on other sites
EgzeF 28 Posted November 12, 2018 @CzarnyOgien co ma serwer do forum?? Na Tak +wiek +doświadczenie +steam Share this post Link to post Share on other sites
xAdrriano 36 Posted November 12, 2018 Na tak Wiek+ Steam+ Gt+/- Amx+ Share this post Link to post Share on other sites
BosoPrzezSwiat 46 Posted November 12, 2018 (edited) Na duże NIE -Mało widoczny -Malutko godzin masz +Wiek +Steam Edited November 12, 2018 by BosoPrzezSwiat Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5640 Posted November 15, 2018 Z tego co widzę to dopiero co wróciłeś do nas. Pograj jeszcze 2 tygodnie, pokaż, że Ci zależy i zapraszam jeszcze raz. Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5640 Posted November 15, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites