HardeQ 1141 Posted November 19, 2018 (edited) Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Jakiś mix ciemnych kolorów, bądź render pasujący do napisu. Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Ciemniejsze odcienie kolorów. Rozmiar: 600x250 Napis: "Zawsze dbałem o dobro innych, choćbym miał być bankrut" i gdzieś w prawym dolnym rogu małe HQ Inne uwagi: Dzięki bardzo za wykonanie, napis niech będzie w jaśniejszych barwach aby nie zlewał się z tłem. Edited November 19, 2018 by HardeQ Share this post Link to post Share on other sites
Lauu 153 Posted November 24, 2018 1 HardeQ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
HardeQ 1141 Posted November 25, 2018 Trochę jasna ta praca, myślałem o jakimś ciemniejszym zlewie kolorów. No i w sumie bankrut, a nie bankrutem. Ale dzięki za poświęcony czas Share this post Link to post Share on other sites
Natsu Dragneel 473 Posted November 25, 2018 Za 2 tygodnei wracam do domu, jesli do tego czasu nie zamkniesz zlecenia to Ci cos skleje 1 HardeQ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
HardeQ 1141 Posted November 26, 2018 @Natsu Dragneel no pewnie, że poczekam, ale dla ciebie to wtedy mam inne zadanie Ciut łatwiejsze chyba Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: render + napis Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): XD Kolorystyka: taka jak na gifku Rozmiar: 600x250 Napis: "Nie mogę być dla ciebie wszystkim, bo jeśli odejdę to zostaniesz z niczym" Inne uwagi: Jak z gifem nie wyjdzie to weź jakiś obrazek w tym stylu. :* Share this post Link to post Share on other sites
Werid *-* 693 Posted December 2, 2018 @HardeQ 1 1 Klaudusiek and HardeQ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
HardeQ 1141 Posted December 4, 2018 Ładnie, chętnie skorzystam ale najpierw zobaczę jeszcze co będzie miał dla mnie Natsu. W każdym razie dziękuję bardzo 1 Natsu Dragneel reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natsu Dragneel 473 Posted December 7, 2018 (edited) @HardeQ ogarne Ci to jutro jakos, dopiero dzisiaj do domu wrocilem Dark Creepy? xD zarzuc jakis konkrecik mordo W miare szybko postaram Ci sie cos wykminic, ciezko z czasem bo w sumie tylko na niedziele w domu jestem, nie zamykaj zlecenia Edited December 9, 2018 by Natsu Dragneel Share this post Link to post Share on other sites
HardeQ 1141 Posted December 9, 2018 nie kminie tego przekierowania w sumie, ale trzeźwy nie byłem, więc wszystko było możliwe XD Zarzuć coś tematycznego w ciemnych kolorach, bo nie mam tego zmysłu i ciężko mi określić jakiego typu obrazek najbardziej będzie pasował do cytatu Share this post Link to post Share on other sites
keke 11 Posted December 14, 2018 (edited) moze cos w stylu deszczu, blyskawic @HardeQ Edited December 14, 2018 by keke 1 HardeQ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
HardeQ 1141 Posted December 19, 2018 Fajne, fajne. Ale wciąż czekam na propke od @Natsu Dragneel Share this post Link to post Share on other sites
Natsu Dragneel 473 Posted December 31, 2018 (edited) w tym tyg Ci cos skleje wolne mam @HardeQ #NoForm http://grabilla.com/09102-8ff813bd-139f-49d4-938d-486b3ac6d687.jpg @HardeQ Edited January 2, 2019 by Natsu Dragneel 1 HardeQ reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted January 9, 2019 Brak odzewu, prace jakieś są wstawione więc uznajmy, że zrealizowane. Share this post Link to post Share on other sites