Skocz do zawartości

[Redaktor]Donwer'e

Donwer'e

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Arek

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: Posiadam ów dwie rzeczy

Staż na forum:  No, tylko tydzień.Ale czy ja w tym widzę problem? Ważne, że dużo osób mnie zna.

Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Posiadałem ową rangę na mej poprzedniej sieci, w której udało mi się zostać nawet redaktorem naczelnym.

Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Posiadam dwa wielkie osiągnięcia.Jedno z nich to dotarcie na Multihead.pl, a drugie to zdobycie admina na ukochanym 4Funie.

Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Nie wiem, nie mi oceniać mą gramatykę, i ortografię.

Ilość wolnego czasu na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Na forum jestem praktycznie cały dzień, bo mam przerwy po 3-5 godzin.

Przykładowy wywiad (najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie):

Wywiad z "Henio"

Mandarynkowy - Henio

Niebieski - Donwer'e.

Witaj Henio, chciałem z Tobą przeprowadzić krótki wywiad.

Cześć Donwer'e! Akurat mam chwilkę, na pytania, jestem gotowy na każde pytanie, bądź zagadkę.

Cieszę się bardzo, że od razu mi zapowiadasz gotowość, w odpowiedziach.Pytania nie będę trudne, raczej długie, ale myślę, że z taką postawą odpowiesz na wszystkie.Pierwszym pytaniem będzie rzecz, o której każdy się dowie, chodzi mi tu głównie, o podanie swego imienia i o podanie informacji o sobie.

To więc tak, mam na imię Heniek,mam 19 lat  i mieszkam w okolicach Beskidów, w niewielkiej wsi.

Mieszkasz w pięknym miejscu, byłem tam nie raz i oglądałem widoki, popijając kawą pszeniczną.Byłem tam nie raz jak napisałem, ale na pewno czytelnicy chcą się dowiedzieć coś o wsi.

Każdy chce się dowiedzieć o tej wsi, ja o niej nie wiem dużo rzeczy, ponieważ jestem w niej tylko 9 lat, te 10 lat mego życia spędziłem w Warszawie.

Szkoda, że nie wiesz o niej dużo, ale chociaż opowiedz nam jak mieszkasz, i czy masz już tą jedyną.

Mieszkam tak jak chłopi w 19 wieku, nie mam za dużo komfortu.I tak, mam już tą jedyną.Ma na imię Kasia, i ma 18 lat.Jest szatynką, z niebieskimi oczami, jest to rzadkie u kobiet.Mieszka ona 150 metrów ode mnie, dlatego też nie mamy problemu z randkami.

Przykro mi, że mieszkasz jak chłop z 19 wieku, ale każdy kiedyś tak będzie żyć.A nawiązując do twej ukochanej, możesz nam coś więcej o niem opowiedzieć, czy nie zbytnio chcesz nam o tym opowiadać, z racji, że dużo tu jest chłopaków.

Opowiedzieć, nie odpowiem, z racji iż jest tu sporo chłopaków, i nie chcę, żeby mięli na nią ochotkę, bo jest tylko ma.

Jeśli tak twierdzisz, to nie mogę twego zdania zaprzeczyć, ale wiesz chociaż gdzie się urodziła?

Pff, wiem gdzie się urodziła, bo mi mówiła.Urodziła się w Kanadzie, a dokładniej w jej stolicy.W wieku 5 lat przeprowadziła się Rp.

Skoro mieszkała w Kanadzie to pewnie w pełni posługuje się Angielskim językiem?

Tak, to prawda.U nas w szkole zawsze miała szóstkę na koniec roku z Angielskiego, a szczególnie z gramatyki.

Wiesz, zawsze tak bywa.Może jeśli ona Ciebie pod uczy Angielskiego to wybierzecie się do Londynu, a nawet będzie tam studiować, czy już masz swą wymarzoną uczelnię?

Mam już taką, jest nią Oksford

*

, czyli najlepsza uczelnia na świecie.

Słyszałem o niej, pewni skoro tak chcesz do niej się dostać, to możesz powiedzieć kilka informacji o niej naszym czytelnikom?

Niestety nie.O niej nie wiem praktycznie nic, wiem jedno, że znajduje się w mieście o nazwie oxford.

Każdy o tym wie, ale nic się nie dzieje, bo w końcu wiesz coś o uczelni.To byłoby na tyle z części pierwszej, teraz możemy przejść do części drugiej Wywiadu.

Będę rozpoczynał zdania, a ty je będziesz dokańczał, ponieważ zobaczyłem, że to jest świetna rozrywka dla czytelników.

Dobrze, ale uczulam, że będę pisać krótko, ale zwięźle.

Lubię jeść...

...Owoce morza na patelni.

S** to moje...

...życie.

Kanapa i ja =...

...miłość.

Piję zawsze....

...piwsko na śniadanie!

Lubię...

...pociągi.

Przeklinam bardzo...

...często.

Jutro znowu będzie...

...pomidorowa.

Mam bana, bo...

...się opiłem.

Wypaliłem już...

...trzy skręty.

Inter marche to....

...świeżo tanio tak jak chcesz!.

a+b=c, y+a=

...a+y.

życie to wielkie...

...łajno.

I to na tyle z części drugiej, teraz napisz coś czytelnikom o tych osobach: @@NumberOne @@nynek @@Wandi

@@NumberOne - Mistrz grafiki, super, ale to super Emeryt, w dodatku uwielbia  on serwer Cod 800.Wszystko to z równania wychodzi,że @@NumberOne to....

Super gracz!

@@nynek - Super moderator, co do tego mistrz warnów.Uwielbia 4Fun'a i kocha mnie.@@nynek patrzę na Ciebie, jak oko Saurona.

@@Wandi - kochany ziomek, który uwielbia facebooka, i jest naczelnym redaktorem Fp.Kocham go, a on mnie.@@Wandi patrzę na ciebie, jak na @@nynek, a nawet bardziej!

Widzę, że masz dużo to powiedzenia o nich.Skończyłbym już nasz skromny wywiad.

Dużo to ja zawsze mam do powiedzenia, a wywiad jest bardzo skromny.Myślę, że skończyliśmy w odpowiednim momencie.Bardzo dziękuję za wywiad, a za razem żegnam Cię bardzo, i zapraszam do jeszcze jednego.

Zgadzam się, ale pamiętaj, że będą inne pytania.Dobra noc!

By Donwer'e

* - To nie jest błąd językowy, tylko zmiana liter w danym wyrazie, np. Fryderyk Szopen.

@@edit- dodanie kilku kolorków.

@@edit - podanie do odrzucenia, powód: no muszę się w gramatyce podszkolić.

Patrze z perspektywy czasu, od kiedy jestem na tym forum, i ile już podań na redaktora przeczytałem..

I wniosek dla mnie taki, słabo. Odechciało mi się czytać po samej czcionce, oraz kolorze. Ale przemogłem się.. no i dupa blada, nadal nie. Popraw pewne rzeczy, pozdrawiam.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...