elo elo 350 Napisano 24 Listopada 2018 #536773 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) Siema mam sprawę co do asska. @Nodi możesz mi wytłumaczyć co to jest? Zabijanie lewym? https://www6.zippyshare.com/v/yX1A3RrX/file.html@Nodi jeszcze jedno. Jak zmieniłem klasę na assasina, a potem na kapcia to.miałem na nim niewidkę. Naprawcie to. Bo ludzie na mnie się wkurw**** Edytowane 24 Listopada 2018 przez elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 24 Listopada 2018 #536787 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 assasin był ciut poprawiany , możliwe że coś nie tak poszło zostanie poprawione. elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 24 Listopada 2018 #536820 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) Wszystko fajnie, spoko, ale połowa serwera wykorzystuje bugi na niewidkę + lewa kosa, gdzie oczywiste jest, że bany powinny lecieć za to w czasie, gdy jest naprawiana ta klasa (uwzględnione w regulaminie). Nie wspomnę, że admini robią to samo, gdzie wkurwia to każdego gracza, więc proszę o jakąś interwencję. Edytowane 24 Listopada 2018 przez BORN2KILL. Morderca dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 25 Listopada 2018 #536942 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Nie tą wersje assasina wgrałem. Mój błąd po zmianie mapy powinno być już w porządku elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 25 Listopada 2018 #536943 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi