Mementomori2000 Napisano 4 Grudnia 2018 #538204 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Witam jak po temacie można zauważyć , że chodzi mi o komendę , /podglad. Mianowicie na server zostały dodane nowe skiny , lecz po wpisaniu /podglad ich tam nie ma są tylko te stare , więc prośba o to żeby to zaktualizować. Osobiście myślę że pomysł dobry ponieważ gracze będą mogli podejrzeć nowe skórki i zobaczyć co np. kupują od innego gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Grudnia 2018 #538230 Administrator Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Jak @aquax mi wyślę obrazki to wrzucę. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Grudnia 2018 #538231 Administrator Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi