peak' 0 Posted December 9, 2018 Więc tak proponuję żeby od rozpoczęcia rundy dać frozen na co najmniej 4sec. Argumenty jakie mam to: 1.Dać info gdzie biegniemy, co obstawiamy 2.Czas na kupienie broni/granatów 3.Przy rushu wiadomo w która stronę uderzać Share this post Link to post Share on other sites
ejczu 69 Posted December 9, 2018 Moim zdaniem to jest dobre i złe. To jest serwer onlydd2 nie żaden tp i większość ludzi i tak pójdzie swoją drogą a nie razem, ale takie 4 sekundki by się przydały na kupienie broni itp bo nie każdy ma vipa. Share this post Link to post Share on other sites
sypkilopez 1168 Posted December 9, 2018 Nieee zdążycie nakupować broń w tym tt i tak kampicie na respie nie będzie zabawy z raszu bo już będziecie uzbrojeni po zęby i zorganizowani Jestem na nieeee Share this post Link to post Share on other sites
~Czarna~ 4164 Posted December 9, 2018 Tak jak kolega wyżej napisał to nie jest TP. Co z tego, że daje się info jeśli 1/3 jak nie więcej i tak robi to co chce Reszta była wyjaśniona wcześniej Freez spowolniłby całą rozgrywkę i jestem pewna, że vipom, których jest u nas bardzo dużo raczej by się to nie spodobało bo są przyzwyczajeni do dynamicznej gry i szybkich wbitek. I w momencie kiedy musieliby czekać na resztę pewnie część z nich by po prostu powychodziła. Share this post Link to post Share on other sites
~Czarna~ 4164 Posted December 11, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites