peak' Napisano 9 Grudnia 2018 #538777 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Więc tak proponuję żeby od rozpoczęcia rundy dać frozen na co najmniej 4sec. Argumenty jakie mam to: 1.Dać info gdzie biegniemy, co obstawiamy 2.Czas na kupienie broni/granatów 3.Przy rushu wiadomo w która stronę uderzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 9 Grudnia 2018 #538788 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Moim zdaniem to jest dobre i złe. To jest serwer onlydd2 nie żaden tp i większość ludzi i tak pójdzie swoją drogą a nie razem, ale takie 4 sekundki by się przydały na kupienie broni itp bo nie każdy ma vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 9 Grudnia 2018 #538789 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Nieee zdążycie nakupować broń w tym tt i tak kampicie na respie nie będzie zabawy z raszu bo już będziecie uzbrojeni po zęby i zorganizowani Jestem na nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 9 Grudnia 2018 #538803 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2018 Tak jak kolega wyżej napisał to nie jest TP. Co z tego, że daje się info jeśli 1/3 jak nie więcej i tak robi to co chce Reszta była wyjaśniona wcześniej Freez spowolniłby całą rozgrywkę i jestem pewna, że vipom, których jest u nas bardzo dużo raczej by się to nie spodobało bo są przyzwyczajeni do dynamicznej gry i szybkich wbitek. I w momencie kiedy musieliby czekać na resztę pewnie część z nich by po prostu powychodziła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Grudnia 2018 #539005 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi