Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]drugie odwołanie w ciągu 2 dni....

BEta

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Powiem tak w samym demku nie ma co rozpisywać,

Początek mapy pierwsza runda pan @BEta kręci  się jak po dyskotece w skrócie spin bot 

Kilka rund później wbijam ja , gościu widzi że wbija jakiś V.I.P prawdopodobnie admin więc swoje haxy konfiguruje na bardziej legitne,

Później zabijam go przez kilka rund i swoje haxy konfiguruje jeszcze bardziej wiec na pierwszy rzut oka było widać że gość biega ze spinbotem ,

Więc według mnie UB nie powinno zostać przyznane. Jeśli chodzi o autobh @BEta Jest to skrypt ułatwiający grę.

*w rozpisywaniu demek najlepszy nie jestem więc jeśli coś jest źle polecam obejrzeć demko i samemu ocenić @Kolorowa http://d1.hltv.org.pl/srv23609/HLTV-1812101444-css_mirage.dem.zip*

Dziękuje pozdrawiam :)

• Premium

1. Absolutny zakaz używania cheatów, skryptów i wspomagaczy (celownik awp/scout,modele esl oraz wszystko co ułatwia grę) . (Ban na zawsze)

Pierwszy punkt każdego regulaminu. Jeśli chcesz dalej grać masz możliwość kupna Ub, lub możesz zrobić 50 reklam dla sieci.

• Premium

watekzamkniety.png

Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie.
Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...