Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Data zdarzenia:12.10.2k18
Nick gracza:ariadrin
Dowody:HLTV "
Defuse_Go killed Skullowy with scout
`Czarna Bacardi :3 killed Gatek with awp
`Czarna Bacardi :3 killed Defuse_Go with awp
`Czarna Bacardi :3 killed Kolega Siemanko with awp"
Świadkowie:Kolega Siemanko
Uzasadnienie:Admin o nicku ariadrin, nie banuje gracza ktory podszywa sie pod opiekuna serwera @Defuse_Go, nie dość, że pisał jakieś bzdury, to jeszcze było słychac ze ma jakies 9 lat i to nie jest prawdziwy Defuse, jeszcze nie był na steamie, a Defuse ostatnio go nabył.

Chcialem sprawdzić czy owy admin ma admina poprzez wyzwiska, i tak dostałem bana o co nie mam żalu bo jednak obraza, ale to było wylacznie dlatego ze chcialem sprawdzic czy go ma. :) 

Napisano

@Defuse_Go  czy uważasz, że podszywanie się w zasadzie pod samego siebie i trollowanie ludzi na serwerze jest w porządku?  Komu jak komu ale Opiekunowi nie wypada i do tego obrywa się niewinnej osobie, którą jak twierdzisz uprzedziłeś na u@, że Ty to Ty ( nie mam jak sprawdzić bo logi są wyłączone ) więc w zasadzie nie miał podstaw żeby banować i tego nie zrobił. Co nie zmienia faktu @ariadrin , że mogłeś poinformować  graczy, że to nie podszywka i może by się obyło bez takiego zamieszania. No chyba, że dostałeś zakaz bo OP doskonale się bawił kosztem graczy ;)

"
(Martwy)(CT) Defuse_Go: jak wybrac klase?

(Martwy)(CT) Defuse_Go: jak klase wybrac?

(Martwy)(CT) Defuse_Go: ej no jak klase wybrac?
[Wojskowy (Mega Premium) - 431] (Martwy)(TT) Defuse_Go: cholpaki skond mam premium "

Szukać dalej? @Defuse_Go co masz do powiedzenia oprócz tego, że jesteś pod wpływem co Cię absolutnie nie tłumaczy.

Napisano

Nie chce nikogo obrażać bo lubie Cie Defuse, ale bardziej jako gracza, a nie jako opiekuna, do czego zmierzam? Właśnie przez takich ludzi tyle osob gra na najlepszym Codzie w Polsce... Ehhh...

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...