GoldDigggeR Napisano 10 Grudnia 2018 #538888 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Data zdarzenia:12.10.2k18Nick gracza:ariadrinDowody:HLTV " Defuse_Go killed Skullowy with scout `Czarna Bacardi :3 killed Gatek with awp `Czarna Bacardi :3 killed Defuse_Go with awp `Czarna Bacardi :3 killed Kolega Siemanko with awp"Świadkowie:Kolega SiemankoUzasadnienie:Admin o nicku ariadrin, nie banuje gracza ktory podszywa sie pod opiekuna serwera @Defuse_Go, nie dość, że pisał jakieś bzdury, to jeszcze było słychac ze ma jakies 9 lat i to nie jest prawdziwy Defuse, jeszcze nie był na steamie, a Defuse ostatnio go nabył. Chcialem sprawdzić czy owy admin ma admina poprzez wyzwiska, i tak dostałem bana o co nie mam żalu bo jednak obraza, ale to było wylacznie dlatego ze chcialem sprawdzic czy go ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Grudnia 2018 #538891 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 @ariadrin Co masz do powiedzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defuse_Go Napisano 10 Grudnia 2018 #538897 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 @GoldDigggeR tak to byłem ja troche pijany jestemno ale aradrin wiedział ze to ja bo na u@ pisałem xd call_me_Lukas dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldDigggeR Napisano 10 Grudnia 2018 Autor #538899 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 No to troche nie w porzadku jesli chodzi o graczy, bo nie byles na steam, oraz udawales jakbys mial 9 lat, i miales chyba modulator i miales glos jak 9 latek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldDigggeR Napisano 10 Grudnia 2018 Autor #538901 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 I jesli spamuje na u@ ze ooo Defuse podszywka, no to jesli chcesz trollowac to napisz mi przynajmniej prywatna wiadomosc ze trollujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ariadrin Napisano 10 Grudnia 2018 #538903 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 do tego nakazal mi zbanowac owego gracza. hltv wyjasni wszystkie watpliwosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 10 Grudnia 2018 #538932 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 @Defuse_Go czy uważasz, że podszywanie się w zasadzie pod samego siebie i trollowanie ludzi na serwerze jest w porządku? Komu jak komu ale Opiekunowi nie wypada i do tego obrywa się niewinnej osobie, którą jak twierdzisz uprzedziłeś na u@, że Ty to Ty ( nie mam jak sprawdzić bo logi są wyłączone ) więc w zasadzie nie miał podstaw żeby banować i tego nie zrobił. Co nie zmienia faktu @ariadrin , że mogłeś poinformować graczy, że to nie podszywka i może by się obyło bez takiego zamieszania. No chyba, że dostałeś zakaz bo OP doskonale się bawił kosztem graczy " (Martwy)(CT) Defuse_Go: jak wybrac klase?(Martwy)(CT) Defuse_Go: jak klase wybrac?(Martwy)(CT) Defuse_Go: ej no jak klase wybrac?[Wojskowy (Mega Premium) - 431] (Martwy)(TT) Defuse_Go: cholpaki skond mam premium " Szukać dalej? @Defuse_Go co masz do powiedzenia oprócz tego, że jesteś pod wpływem co Cię absolutnie nie tłumaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defuse_Go Napisano 10 Grudnia 2018 #538950 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 teraz tak bardziej na trzeźwo nie musisz szukać dalej xd wiem co pisałem no sory za tą akcje więcej się nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoldDigggeR Napisano 10 Grudnia 2018 Autor #538957 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 Nie chce nikogo obrażać bo lubie Cie Defuse, ale bardziej jako gracza, a nie jako opiekuna, do czego zmierzam? Właśnie przez takich ludzi tyle osob gra na najlepszym Codzie w Polsce... Ehhh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi