A3ro Napisano 11 Grudnia 2018 #539138 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Data zdarzenia: 30 minut temu bodajżeNick gracza: @FunnyPumaDowody: warn na moim koncieŚwiadkowie: brakUzasadnienie: dostałem warna za to że napisałem w podaniu gracza aby zastosował się do wzoru i napisał to podanie poprawnie a dostałem warna. Niewiem czy to słuszne ale jeżeli reszta administracji uzna to za słuszne to i ja to zrobie. SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 11 Grudnia 2018 #539148 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 No i dostałeś poprawnie bo nie jesteś upoważniony, żeby pisać w tych tematach od tego jest admin banujący, ubt i administracja A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 11 Grudnia 2018 #539149 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi