keke 11 Posted December 13, 2018 Dzien dobry, jestem tu nowy wiec wybaczcie jesli temat juz byl kiedys poruszony... w "szukaj" znalazlem tylko temat z 2013 zalozony przez @Freezu. A wiec chcialem ustawic sobie avatar lecz strona nie pozwala mi ustawic avka z rozmiarem wyzszym niz 20kb. Wedlug mnie to troche glupota (bez obrazy ). Nie siedze w photoshopie od wczoraj i wlasnie chcialem zmienic rozmiar avka z 55,0kb na mniejszy. tracac na jakosci udalo mi sie go zmniejszyc do 36,00kb lecz to nadal za malo. Proponuje wiec zeby zmienic Maksymalny rozmiar avatara na min. 50kb. Pozdrawiam kekson Share this post Link to post Share on other sites
Bezzi 5393 Posted December 13, 2018 @keke Masz coś zepsute max to 500kb. Skoro został poruszany taki temat o awatarach to fajnie jakby sygnatury na forum miały rozmiar 700x300 lub zbliżony działa to bardzo mocno na jakość obrazków. Share this post Link to post Share on other sites
keke 11 Posted December 13, 2018 @Bezzi dziwne... u mnie pokazuje ze 20kb a jak chce z linka to music miec 0kb Share this post Link to post Share on other sites
Freezu 2292 Posted December 13, 2018 @keke teraz będzie działać, zły limit dla grupy był ustawiony 1 Livio reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
keke 11 Posted December 13, 2018 (edited) dziekuje edit: @Freezu nadal nie dziala Edited December 13, 2018 by keke Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5637 Posted December 13, 2018 Już naprawione. 1 Bezzi reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5637 Posted December 13, 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites