Master Napisano 14 Grudnia 2018 #539501 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 (edytowane) Data zdarzenia: 14.12.2018 Nick gracza: DZikI dZiK Dowody: 1. tekst o matce! 2. pierwsza obraza 3. druga obraza 4. zgloszenia na u@ a pozniej reakcje dzikiego! Świadkowie: niepotrzebni.Uzasadnienie: Gracz dziki dzik reprezentuje zerowy poziom kultury co widać na załączonych ss. Jak dla mnie kilkukrotne wyzywanie od "kur w" oraz "scierw" ponadto straszenie banem oraz angażowanie w to wszystko mojej matki nie zasluguje na 30 minutowego bana KILK! ! Proszę o przedłożenie tego bana do 7 dni! (moze to go czegos nauczy!) Ponadto ciekawe jest to ze zgłosiłem ten incydent na u@ a nikt z adminów przez kilka minut nie reagował, co lepsze nie pisałem nic na czacie o moim zgloszeniu a sam dziki mi pisze ze "zaraz sam bana dostane" czyli admin poinformował go o moim zgłoszeniu a nie dał mu bana! Cos mi tu smierdzi i nie sa to skarpety beziego! @Bezzi Edytowane 14 Grudnia 2018 przez Master Dziki Dzik i SQNFUN dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Grudnia 2018 #539504 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Z tym ostatnim zdaniem wygrałeś życie. Ban edytowany, jak najbardziej należy się dłuższy czas tym bardziej, że to nie jego pierwszy ban. http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=14984 Master i Dziki Dzik dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Grudnia 2018 #539505 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2018 Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi