Querdy 0 Posted December 22, 2018 (edited) Nick: QuerdyWiek: dobra.. bez kłamania 14 XDDoświadczenie (w byciu adminem): średnie takie 7/10Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: 4-5 lat już nie pamiętamSteam / NonSteam: NonSteam (ale już niedługo może kupie xD)Dlaczego Ty: Mógłbym zostać adminem, ponieważ jestem aktywny na serwerze (głownie w dni wolne po nawet 8 godzin dziennie na serwerze, w dni w których jestem w szkole to trochę rzadziej :/) I na pewno bym pomógł. Często jak jestem na serwerze to też trafiają się ludzie typu miny w przejściach, to jest bardzo wkurzająceKontakt: Discord: Querdy#0386Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Querdy/80.72.40.110:27027/ Edited December 22, 2018 by Querdy Share this post Link to post Share on other sites
[email protected] 91 Posted December 22, 2018 Jestem na nie. wiek - wątpliwa kultura - Share this post Link to post Share on other sites
Mefedr0n 359 Posted December 22, 2018 NA NIE -Kultura -/+ GT masz duze przerwy - Wiek (Nie jestem duzo starszy ale i tak daje minus) -steam Admin powinien swiecic przykladem dla graczy a nie ich obrazac 1 [email protected] reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MARCIN3K 840 Posted December 23, 2018 NIE Do wieku się nie czepiam -KULTURA +/-GT +AMX Share this post Link to post Share on other sites
Querdy 0 Posted December 23, 2018 Dobra rozumiem nie i tyle P.S a z tą kulturą to zawsze mógłbym sie poprawić Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5640 Posted December 23, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl 1 [email protected] reacted to this Share this post Link to post Share on other sites