Cwaniak ** 3 Posted December 23, 2018 Nick: Cwaniak**Wiek: 19Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już sporo razy adminem w tym dwa razy na tej serwerowni wiec spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6Staż w CS-sie: nie jestem w stanie określić dokładnie, ale pare lat z przerwami Steam / NonSteam: SteamDlaczego Ty: Jestem bardzo aktywnym graczem na tym serwerze, znam już sporo osób tak samo ja inni mnie oraz chciałbym pomagać w rozwoju serwera.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pn-pt: 2-3h a weekendami 5-6Kontakt:Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Cwaniak**/80.72.43.106:27022/ Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdrawiam! 1 Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Born 3302 Posted December 23, 2018 Na nie Nie znasz regulaminu + brak kultury, co można sprawdzić w logach Share this post Link to post Share on other sites
ikz' 89 Posted December 24, 2018 Wybacz, ale również jestem na nie. Twoja kultura pozostawia wiele do życzenia.. Share this post Link to post Share on other sites
Cwaniak ** 3 Posted December 24, 2018 Święta mamy, chłopaki bądźcie mili Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 24, 2018 Nie ma sensu pisać coś więcej. 1 Nodi reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
LOLSON 5638 Posted December 24, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites