Cwaniak ** Napisano 24 Grudnia 2018 #540611 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Data zdarzenia: 24.12.2018 15:35Nick gracza: ikz'Dowody: Dowodem jest mój ban.Świadkowie: nie pamietam kto był na serwerze. Uzasadnienie: Chciałbym napisać skargę na gracza ikz' za niewłaściwego bana. Ogólnie opisze sytuacje, był przypadek gdzie wyzywałem się z innym graczem ponieważ on zaczął, a nie daje sobie w kasze dmuchać przez innych. Napisałem podanie o admina a on skomentował że jestem niekulturalny więc dzisiaj na serwie się pytam: "czy żeby być adminem trzeba być leszczem , nie przeklinać i dawać sie wyzywać innym" i dostałem bana że wyzywam jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 24 Grudnia 2018 #540615 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 (edytowane) @ikz' Zapraszam z dowodami na winę gracza. 24h @Cwaniak ** nie spam, tylko poczekaj aż admin da dowody.. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez Kyou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cwaniak ** Napisano 24 Grudnia 2018 Autor #540616 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 A i ikz czy "leszcz" czy "pizda" to samo znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 24 Grudnia 2018 #540617 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 (edytowane) http://scr.hu/6lhm/n2v7t Proszę. Zdanie, które napisał odebrałem po prostu jako obrazę nie tylko w moją stronę, ale również w stronę reszty adminów. Może zbyt pochopnie postąpiłem, może nie, zależy jak to ktoś inny zinterpretuje. Nie wspomnę również o prowokacjach tego pana głównie ze względu na to, że dałem mu NIE w podaniu. Edytowane 24 Grudnia 2018 przez ikz' Nodi i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 24 Grudnia 2018 #540618 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Ban słuszny. jeśli ktoś chce być adminem, musi być "pi***ą" i dawać się cisnąć. Obraza poszła po każdej osobie który chce mieć/ma admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 24 Grudnia 2018 #540619 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi