Dyr Napisano 25 Grudnia 2018 #540672 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Witam! Nie mam pojęcie gdzie zgłosić tego idealnego Admina serwera cs 1.6 45k cod, więc robię to tutaj... [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 29 minutes and 25 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Dyr [AMXBans] Reason : ' Ram pam pam brak jest celi i jest ban ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 65221536 ' [AMXBans] Your IP : ' 85.14.67.23 ' [AMXBans] =============================================== chciałbym zauważyć, że sam Admin ma wbije w cele mapy, tylko jak padnie spamuje na y@, że cele trzeba wykonywać. Jeden raz przycampiłem, bo wszyscy biegają z premium klasami, to chciałem mieć jakieś szanse... Admin nie nadaję się na ów stanowisko, ponieważ nadużywa swojej władzy, brak kultury z jego strony, a gdy ktoś użyje najbardziej polskiego słowa z słownika, to ma sape jakby mu ostatnią bułkę zabrali w szkole. Ogólnie wiem, że to cs 1.6 i nie należy mieć wymagań do graczy ale ten super admin to pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@MuT Napisano 25 Grudnia 2018 #540673 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 (edytowane) Kolego od kilku rund siedziałeś w tym samym miejscu. Pisałem, że masz cele a ty ich nie wykonywałeś. Jeśliby to była tylko jedna runda nic by się nie działo. A i chciałbym zobaczyć dowody na brak kultury z mojej strony bo z tego Co widziałem dwójka administratorów która dzisiaj grała kłóciła się między sobą Edytowane 25 Grudnia 2018 przez M@MuT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 25 Grudnia 2018 #540674 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Tutaj masz regulamin serwera COD 45K jest napisane w punkcie 7. Kategoryczny zakaz kampienia, a sam napisałeś, że kampiłeś, więc skarga niesłuszna Pozdrawiam M@MuT dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejczu Napisano 25 Grudnia 2018 #540675 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2018 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi