M4lik Napisano 2 Stycznia 2019 #541726 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Data zdarzenia: 02.01.2019 Nick gracza: Tosia :3 Dowody: 1. 2. Świadkowie: - Uzasadnienie: Na 1 ss widać jak "admin" straszy mnie banem i pyta się czy nie chcę dołączyć do osoby która została zbanowana na tydzień. A na 2 ss widać jak "admin" faworyzuje gracza i nie daje mu bana za wulgarne wyrażenie "twój stary" ( nie napisał 'ó ' ale nie trudno domyślić się o co mu chodziło) chociaż że pisałem 2 razy na u@ że ten gracz coś takiego napisał. I jeszcze jedno ( na to już nie mam ss bo nie udało mi się zrobić), na mapie de_dust2002 było głosowanie na koniec jaka następna mapa, większość osób na serwerze oddało głos na mapę de_westwood ale ktoś napisał żeby zmienić mapę na css_india2 i admin bez żadnego głosowania zmienił mapę na tą chociaż że została wybrana inna. Jeszcze coś, ten admin nie potrafi nawet wejść w dyskusję na serwerze i wyjaśnić sprawę bez afery tylko od razu straszy banem albo banuje za "prowokację". 02414 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 2 Stycznia 2019 #541727 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 @Tosia Proszę o wyjaśnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosia Napisano 2 Stycznia 2019 #541734 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Nie straszyłam Cię banem to było ostrzeżenie, dostałeś bana na 5 min za prowokację, nie była to już pierwsza taka sytuacja, kicki nie pomagały, poza tym dlaczego wstawiłeś ss wyrwane z kontekstu? Co do punktu 2. Poszukiwana dostała bana na 5 min za obraze, od razu po Tobie. A po co mam wchodzić z Tobą w dyskusje? skoro i tak to do niczego dobrego nie dąży, upominam raz, kolejny, to potem dostajesz bana na 5min, a że się nie potrafisz zachować i cały czas zaczepiasz to takie skutki. Malik has left the game Najlepszy gracz w tej rundzie: nauczycie mnie grac??? Zdobyl 4 fragi Ustrzelil 3 hsow Malik connected Malik is joining the Terrorist force PTB: Round ended, checking teams. *** MydeLko [t] killed JakJaNoob with a headshot from ak47 *** *** nauczycie mnie grac??? killed Poszukiwana with a headshot from m4a1 *** PTB: Transfering MydeLko [t] to the Ts *** nauczycie mnie grac??? killed Malik with a headshot from deagle *** [Gold Nova III] *DEAD* JakJaNoob : ehhehehe ZIOMIX34 killed Ale Poco?Dlaczego? with m4a1 *** Tosia :3 killed Aimbot.exe with a headshot from ak47 ***[Master Guardian Elite] *DEAD* Malik : daj jeszcze 1 cwaniaku nauczycie mnie grac??? killed Tosia :3 with m4a1[Master Guardian Elite] *DEAD* Malik : daj *** MydeLko [t] killed MaskawUDU with a headshot from ak47 *** nauczycie mnie grac??? killed bonarekxd with ak47 [/*] Chcesz posluchac utworow CT / TT? Napisz /roundsound Ale Poco?Dlaczego? is joining the Counter-Terrorist force Uwaga za minute rusza CSGO Jackpot zgarnij pule, by to zrobic uzyj komendy /jackpot[Master Guardian Elite] *DEAD* Malik : mowie daj jeszcze 1 kika *** MydeLko [t] killed ZIOMIX34 with a headshot from ak47 *** *** MydeLko [t] killed DeeLeyt with a headshot from ak47 *** [Master Guardian I] *DEAD* Ale Poco?Dlaczego? : ide do ct kampic HunteR _v1 is joining the Terrorist force [Gold Nova III] *DEAD* JakJaNoob : ja [Master Guardian Elite] *DEAD* Malik : toska mam takie pytanie [Master Guardian Elite] *DEAD* Malik : potrafisz czytac cos co ktos inny napisze? czy tylko jak ja obrazam *** nauczycie mnie grac??? killed Ale Poco?Dlaczego? with a headshot from ak47 *** [Silver Elite] *DEAD* Poszukiwana : malik we idz z td bo wkurzasz ludzi Welcome to |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿||CS:GO#3 V5|RESET SKINOW|KLANY|GLOVES|Mult [Gold Nova III] *DEAD* JakJaNoob : ktos awp za awp ? MydeLko [t] killed HunteR _v1 with m4a1[Master Guardian Elite] *DEAD* Malik : i jak takich ludzi szanowac co nawet ni *** Poszukiwana killed BOUTCH with a headshot from m4a1 *** Ale Poco?Dlaczego? killed RafaczuToSkill with awp nauczycie mnie grac??? killed Poszukiwana with ak47 MaskawUDU connected *** nauczycie mni + Ale Poco?Dlac killed MydeLko [t] with a headshot from ak47 *** MaskawUDU is joining the Counter-Terrorist force PTB: Round ended, checking teams. Malik has left the game PTB: Transfering Ale Poco?Dlaczego? to the Ts [/*] Chcesz wylaczyc roundsound? Napisz /roundsound Uwaga za minute rusza CSGO Jackpot zgarnij pule, by to zrobic uzyj komendy /jackpot [Silver Elite] *DEAD* HunteR _v1 : resp Poszukiwana has left the game [Silver Elite] *DEAD* Poszukiwana : brawo [Silver Elite] *DEAD* Poszukiwana : ty *** Ale Poco?Dlaczego? killed JakJaNoob with a headshot from awp *** [Gold Nova III] *DEAD* RafaczuToSkill : brawo ! Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Tosia sypkilopez i call_me_Lukas dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
call_me_Lukas Napisano 2 Stycznia 2019 #541737 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 @Elfu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4lik Napisano 2 Stycznia 2019 Autor #541742 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) @Tosia co do punktu 2. Dałaś jej bana po tym jak napisałem 2 razy na u@ i przestałem już to zgłaszać i zacząłem pisać na czacie rzeczy które uznałaś za "prowokację" i dałaś mi za to bana więc już musiałaś jej dać za kulturę bo wiedziałaś że napiszę skargę. Tylko że jest jeden - ona napisała to chyba 7 minut przed tym jak mi dałaś bana, a jak to zgłaszałem to miałaś to gdzieś i nie chciałaś jej dać bana. I jeszcze co do zmiany mapy, wytłumaczysz to tutaj dlaczego zmieniałaś mapę bez możliwości oddania głosu czy chcemy grać tą mapę czy nie? A i 1 ss pochodzi z mapy de_eldorado która rozpoczęła się o 16:50,a pierwszego bana za "prowokację i obrazę" dostałem dzisiaj o 17:44, więc wychodzi na to że straszyłaś mnie tym banem już dużo wcześniej. Jeszcze 1. Dlaczego jeżeli zgłaszam gracza na u@ np. że go przycina to totalnie to olewasz i nic z tym nie robisz? Edytowane 2 Stycznia 2019 przez M4lik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 2 Stycznia 2019 #541745 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) https://www32.zippyshare.com/v/CawXSzGG/file.html SS w moją stronę, tuż przed tym jak @Tosia napisała do ciebie, czy chcesz dołączyć do wazona. Potem leciały kolejne podteksty od ciebie, że na serwerze są faworyzacje itp. Co prawda mam tutaj zarzuty do @Tosiaoraz @OseRaN, że "przymulają" jeśli chodzi o dawanie banów. Co do ciebie @Malik, Dostałeś wcześniej 3 bany(przed tym o 17:44) i później kolejnego za kolejną prowokacje. Nie licz że będziesz ostrzegany, przed kolejnym banem. Tak, @Tosia mogła zbanować/dać ostrzeżenie by nie obrażała. Jak widzisz gdy ktoś kogoś obraża, to pisz U@, bądź mi jak jestem, to gracz dostanie bana. A nie ty wbijasz, zobaczysz obrazę, to z pretensjami , że on/ona ma dostać bana, bo ty dostajesz, przy pierwszej lepszej obrazie. Przez takie zachowanie, dostajesz bany i nadal będziesz je dostawał, bo to psuje atmosferę w grze. @Tosia Nie pisz więcej "Ostrzeżeń" typu " Chcesz dołączyć do.." bo to brzmi jak straszenie banem, nie jak ostrzeżenie. Temat zamykam bo skarga nie słuszna. Edytowane 2 Stycznia 2019 przez Kyou Tosia i M4lik dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyou Napisano 2 Stycznia 2019 #541746 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi