Haq# Napisano 4 Stycznia 2019 #541912 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Witam Po dłuższej przerwie chciałem wejść na serwer, ale wyskoczył mi błąd " Kicked: Nie możesz wejść na ten serwer " w konsoli pisze źle wpisane hasło co jest jakimś błędem, bo nie grałem kupę czasu, premki zawsze na SID, a jeśli by chodziło o hasło to wpisuję dobre i tego jestem pewny. Dzisiaj zakupiłem dwie usługi na SID i nick z myślą, że się naprawi, ale nic z tego. Może ktoś spotkał się z czymś takim albo wie jak się za to zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Stycznia 2019 #541927 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Podaj mi swój sid i ip Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Stycznia 2019 #542067 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wyjaśnione na pw, close. Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 5 Stycznia 2019 #542068 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi