CukierkowyMario Napisano 5 Stycznia 2019 #542014 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Nie wiem czemu ale macie akurat problem do mojej ulubionej klasy na tym tudzież serwerze , chyba chcecie mnie urazić i innych korzystających z tej klasy [Premium] Ale jak chcecie ta mam propozycje zmiany , ogólnej Assasina. Broń Deagle i USP ORAZ KOSA Niewidka zostaje taka jaka jest , Kosa 1/2 lub /3 - niewidka Kroki - Nie słychać Podwyższamy kupno o 3zł Czyli jak dajmy na to premka kosztuje 11,67 + vat , to dajemy 14,67 + vat zmiana modelu na Assasina czyli dajmy na to taki model Oraz zmiana Nazwy Assasin - Cichy. do dadatkowo Gravitacja zmniejszona . blokowanie perków u Assasina takich jak : Kosa Assasina nie potrzebuje , Teleport niepotrzebny , perki granatów . Ale to jest mój pomysł bo po co zmieniać assasina 2 /3 / 4/7 razy jak można go zmienić raz a dobrze . Zapraszam do wypowiedzi tylko graczy Cod 400 i odpowiadających na forum związanych z tym tematem . Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Nemezis ad POPRAWKA call_me_Lukas i Nodi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 5 Stycznia 2019 #542018 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Na nie. Ciebie coś bolli? 1/2 z dgl? XDDD @Nodi Nodi i CukierkowyMario dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 5 Stycznia 2019 #542020 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Tak jak @elo elo 350 wspomniał 1/2 z dgl to mocna przesada jak już to 1/4 albo 1/5 ale po co już tak się z tą klasą tak męczyć, niech już zostanie taka jaka jest elo elo 350, CukierkowyMario i Nodi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziwiony125 Napisano 7 Stycznia 2019 #542329 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Też byłbym za nie grzebaniem już w tej klasie już wystarczająco się nacierpiała najlepsza klasa pomysł ogólnie spoko ale nie ma sensu Nodi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Stycznia 2019 #542545 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 + za propozycje ale to raczej nie wejdzie w życie , trochę cie poniosło , tak jak już pisałem nie będzie żadnych blokad perków i proszę o nie spamienie co chwile tymi tematami ! CukierkowyMario dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi