Surim Samuraj Charemu Napisano 11 Października 2017 #476034 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Nick: Surim Samuraj CharemuWiek: 17 wiosenDoświadczenie (w byciu adminem): Admin na innej sieci serwerów ( nie chcę reklamować, chyba że będzie to konieczne, lub na pw )Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7, kwestia przypomnienia Staż w CS-sie: 5 lat z przerwamiSteam / NonSteam: STEAM_0:1:91941284Dlaczego Ty: Wróciłem do cs'a bo dosyć długiej przerwie i znalazłem ten serwer. Spodobał mi się, ponieważ gra tu bardzo dużo ludzi, oraz panuje przyjazna atmosfera. Co do tego dlaczego składam to podanie. Jestem doświadczony w byciu adminem, miałem go kilkukrotnie, i straciłem przez upadek serwera ( tak jak mówiłem jak kogoś interesuje ten serwer zapraszam na pw ). Często zdarzają się sytuacje w których bardzo brakuje takiej osoby jak admin, która uspokoi sytuację, czy zbanuję, gdy jest taka potrzeba. Uważam, że jestem miły i pomocny dla nowych graczy i nie tylko, z AMXX dużo pamiętam, wystarczy trochę przypomnieć i będzie jak dawniej.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: W tygodniu zawsze staram się wejść na tą godzinkę minimum, w weekendy oraz gdy mam wiej czasu siedzę po 2-3hKontakt: Steam, ts Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/Surim Samuraj Charemu/80.72.43.106:27022/ SirJunior dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 11 Października 2017 #476041 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Okres próbny. +Wiek +Steam +Godziny +AMXX -Nie widziałem Cię na TS Surim Samuraj Charemu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 11 Października 2017 #476065 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Jestem za okresem próbnym +wiek +AMXX +aktywność +steam -również nie widziałam Cię na TS Ripton i Surim Samuraj Charemu dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 11 Października 2017 #476075 Udostępnij Napisano 11 Października 2017 Okres próbny jak najbardziej +wiek +Steam +aktywność +AMX -Na ts cię nie widziałem, ale pewnie się to zmieni Powodzenia Surim Samuraj Charemu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Października 2017 #476090 Udostępnij Napisano 12 Października 2017 Jak dla mnie troszkę sie pośpieszyłeś z tym podaniem (pojawiłeś się niedawno, w ciągu miesiąca przegrane 15 dni, wymagane godziny są) Ale okres próbny się należy każdemu (prawie) +steam +wiek +doswiadczenie - krótki staż na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirJunior Napisano 15 Października 2017 #476540 Udostępnij Napisano 15 Października 2017 Podczas gry jest okej. Jestem za okresem próbnym. Surim Samuraj Charemu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 16 Października 2017 #476661 Udostępnij Napisano 16 Października 2017 Jestem za okresem próbnym + Steam + Wiek + AMXX + Godziny są - ja również na ts ciebie nie widziałem Surim Samuraj Charemu dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Października 2017 #476914 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Otrzymujesz 2 tygodnie okresu próbnego. Zapoznaj się z tematami w działach adminów. SirJunior dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Października 2017 #476915 Udostępnij Napisano 19 Października 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl SirJunior dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi