Bezzi Posted January 27, 2019 Premium #544993 Share Posted January 27, 2019 Gdybyś był/a prezydentem, co byś zmienił/a w kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted January 27, 2019 Sponsor Premium #545006 Share Posted January 27, 2019 Sluzbe Zdrowia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master Posted January 27, 2019 Premium #545007 Share Posted January 27, 2019 prezydent sam w sobie to gó**o moze Missia 1 @ Share Link to comment Share on other sites More sharing options...
venividiwandi Posted January 27, 2019 Premium #545028 Share Posted January 27, 2019 usunął MH wp***u Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Pr0blem Posted January 27, 2019 #545030 Share Posted January 27, 2019 Pojechał na wakacje w miejsce w które mnie aktualnie nie stać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rey Posted January 27, 2019 #545057 Share Posted January 27, 2019 (edited) W tym kraju chyba wszystko M.in. służbe zdrowia, 500+ (no nie ukrywajmy, że teraz patologia będzie sie poszerzać), zmniejszyłbym skale biedoty, wziął sie za prywatne firmy bo w większości jest tak, że pracownicy zapieprzają i zarabiają najniższą krajową, a ten co chodzi i drze jape na nich zarabia 10 razy więcej (znam takie przypadki i tam nie pracują tylko osoby o wykształceniu zawodowym lecz i też wysokim), zleciłbym wybudowanie elektrowni atomowej (też nie ukrywajmy że mocno by nam sie przydała. Ludzie boją sie, bo był jeden albo dwa przypadki na świecie, że coś sie stało i trzeba było ewakuować miasto i masa ludzi zginęła ta co nie zdążyła sie uratować), mocne dofinansowanie na stworzenie firm na skale światową w broni czy urządzeniach elektrycznych/elektronicznych żeby pokazać sie w topce i żeby inne kraje odkupowałyby to od nas co zwiększy budżet państwa i tak dalej... Jeszcze sporo mógłbym wymieniać, ale powiedzmy sobie szczerze - Sam jako prezydent nie mógłbym wiele zrobić, ale starałbym sie Edited January 27, 2019 by Rey Link to comment Share on other sites More sharing options...
VesseMiR Posted January 28, 2019 #545142 Share Posted January 28, 2019 W sumie nie wiem co JA bym zmienił, bo w sumie co ja mogę wiedzieć o tych sprawach. Także myślę, że zrezygnował bym z takiego stanowiska na rzecz osoby bardziej odpowiedniej do niego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts