Bezzi Napisano 27 Stycznia 2019 #544993 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Gdybyś był/a prezydentem, co byś zmienił/a w kraju? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 27 Stycznia 2019 #545006 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Sluzbe Zdrowia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 27 Stycznia 2019 #545007 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 prezydent sam w sobie to gó**o moze Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 27 Stycznia 2019 #545028 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 usunął MH wp***u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 27 Stycznia 2019 #545030 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 Pojechał na wakacje w miejsce w które mnie aktualnie nie stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 27 Stycznia 2019 #545057 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2019 (edytowane) W tym kraju chyba wszystko M.in. służbe zdrowia, 500+ (no nie ukrywajmy, że teraz patologia będzie sie poszerzać), zmniejszyłbym skale biedoty, wziął sie za prywatne firmy bo w większości jest tak, że pracownicy zapieprzają i zarabiają najniższą krajową, a ten co chodzi i drze jape na nich zarabia 10 razy więcej (znam takie przypadki i tam nie pracują tylko osoby o wykształceniu zawodowym lecz i też wysokim), zleciłbym wybudowanie elektrowni atomowej (też nie ukrywajmy że mocno by nam sie przydała. Ludzie boją sie, bo był jeden albo dwa przypadki na świecie, że coś sie stało i trzeba było ewakuować miasto i masa ludzi zginęła ta co nie zdążyła sie uratować), mocne dofinansowanie na stworzenie firm na skale światową w broni czy urządzeniach elektrycznych/elektronicznych żeby pokazać sie w topce i żeby inne kraje odkupowałyby to od nas co zwiększy budżet państwa i tak dalej... Jeszcze sporo mógłbym wymieniać, ale powiedzmy sobie szczerze - Sam jako prezydent nie mógłbym wiele zrobić, ale starałbym sie Edytowane 27 Stycznia 2019 przez Rey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VesseMiR Napisano 28 Stycznia 2019 #545142 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2019 W sumie nie wiem co JA bym zmienił, bo w sumie co ja mogę wiedzieć o tych sprawach. Także myślę, że zrezygnował bym z takiego stanowiska na rzecz osoby bardziej odpowiedniej do niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi